onsdag 31 oktober 2012

Bus eller godis

Idag var små pojkarna på fritids och dagis. De har varit hemma de andra två dagarna. De tyckte det var roligt att komma tillbaka. Pontus hade varit i skogen med dagis. De har en Mullekoja där. Han ville visa den så efter jag hade hämtat honom så gick vi till skogen. Med oss hade vi Stéphanie och hennes kompis Erika.

Det var skönt och gå en promenad där faktiskt. Alla löv som låg på marken och höstens alla färger är vackra. Pontus visade Mullekojan och sedan gick vi tillbaka för att hämta Hampus.

Det är ungefär det som har hänt idag. Sprang in en runda på apoteket med idag. Sist jag var där så fick jag vänta länge innan det blev min tur. Idag så var det ingen före mig.

Det är dags att ordna med en gravdekoration till pappas grav. Någon som har några bra idéer om vad man kan göra? Jag har aldrig gjort en sådan men vill gärna testa. Visst kan man köpa en och det gör jag om jag inte får ihop en egen, men jag tycker det är roligare att göra egna.

Har ni tips så kom gärna med dom :-)

Barnen gick bus eller godis i kväll. Stéphanie och hennes kompis Erika var så snälla och tog små pojkarna med sig. De hade fixat i ordning sig själv med ;-) Små pojkarna hade vanliga masker på sig. Några kläder under är inte lönt då de måste ha jacka på sig. De kan inte gå utan.

Nu ska jag fixa barnen i säng och sedan är det Bonde söker fru. Ha en fin kväll!

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Jo nu kunde jag lämna en kommentar, har inte kunnat gjort de på ett tag...

  SvaraRadera
 2. Då hade jag tur när jag dök upp som gubben i lådan.

  Förresten vad hette den så gosiga katten som lät mig kela lite?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...den har tre namn. Barnen hade olika syn på vad den skulle heta...skratt....Den ehter Smokie Pipe Skrutt ;-)

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...