söndag 27 januari 2013

Jag har fått en femåring :-D

Idag för fem år sedan satt jag med värkar och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade ångest under hela värkarbetet. Jag låg och skakade i sängen varje gång jag fick en värk. Det var fruktansvärt jobbigt. Jag tänkte inte på att det var ångest just då men det gick upp för mig när Fredrik sa att det kunde vara det. Japp, jag låg med dödsångest i 12 timmar.

Till sist kom lill killen ut. Han såg dagens första ljus kl 22:26 och han var så fin. Han vägde 3700 gram och var 52 cm lång. Jag fick ha honom hos mig några timmar, sedan bar det iväg till neonatalavdelningen. Hans värden var inte så bra. De var duktiga där så en vecka efter förlossningen så kunde vi åka hem.

Idag fyller han fem år och han har varit så glad och nöjd. Mormor ringde och gratulerade honom och det gjorde Peter med. Diana skickade ett sms och gratulerade honom. Det är roligt när de nära och kära hör av sig och gratulerar barnen.

En vän till mig skulle ha kommit idag men hon fick nog förhinder. Känner jag henne rätt så kommer hon säkert en annan dag. Mormor skulle skicka ett paket till honom så han kommer säkert att kolla brevlådan nu i några dagar framåt.

Av oss i familjen fick en en bok som vi kan läsa för honom, godis, en racerbana för cykel och skateborad. Han fick en liten racer cykel med. Det största paketet som han öppnade sist var en stor brandbil.

Josefin, Fredriks dotter kom inom en sväng. Vi fikade och satt och pratade en stund. Det har varit en trevlig födelsedag för Pontus. Det är roligt när det finns människor som visar att de älskar barnen så mycket som de gör. Man kan aldrig älska ett barn för mycket.

Nu menar jag inte att man behöver ha paket med sig för att visa att man uppskattar någon existens utan det räcker med att man kommer och visar sig.

Nu ska vi fortsätta att njuta av denna dag. Ha det gott och sköt om er.


Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

 1. Grattis till femåringen. Stor dag kan jag tro. Kram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till 5-åringen!!

  Synd bara att åren går så fort så man blir rädd ;)
  Det gäller att ta vara på tiden med våra underbaringar <3

  KRAM KRAM/
  Balebo Housewife

  SvaraRadera
 3. Grattis! Jag och min sambo är på väg att få vårt första barn. Det kommer bli en ny intressant fas i livet.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...