tisdag 5 februari 2013

Vinn en weekendboende

Dags för en tävling. 
All information finns på bilden nedan. 
Var med och tävla!
Det enda du behöver göra är att kommentera i detta inlägg och motivera varför du vill åka. 


Tävlingen avslutas den 24 februari kl 18:00

Det finns inga krav på att länka hit men vill ni så får ni gärna göra det. Ju fler som är med och tävlar ju roligare är det. Använd denna länk http://www.sjubarnsmamma.com/2013/02/vinn-en-weekendboende.html

Lycka till

Instagram
Intressant?

111 kommentarer:

 1. jag vill gärna vara med och tävla. om jag skulle vinna skulle jag vilja ta med min älskade familj till göteborg och få hitta på något roligt då vi inte annars har råd att åka iväg på någon längre resa så detta skulle vara perfekt. så håller tummarna sten hårt.

  kram veronica

  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  vilken underbar tävling! Skulle vilja ta med min lilla familj till Göteborg och visa upp min favorit stad! Som lärarstudent har man inte den bästa av ekonomier så detta skulle vara en underbar födelsedagspresent! Jag fyller 24 den 19e februari! och jag och min fästman firar 1 år den 24 februari, samma dag som tävlingen slutar!
  Kram! Gabriella Ekdahl!
  pepsan4@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna vilja vinna för då hade jag haft möjlighet att få åka på semester med min familj. Jag är nummer 7 i en syskonskara på 11 och det har aldrig funnits möjlighet för oss att åka iväg någonstans.

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastiskt tävling, och vad roligt att den är i samarbete med Nutella som är så gott! Jag skulle väldigt gärna vilja resa till Göteborg tillsammans med min familj, då vi länge har pratat om att besöka Liseberg, då det är en plats som varken min 5 åriga dotter eller 6 åriga lillebror varit på trots att det har pratat om det i flera år då vi varit på Gröna Lund ett par gånger. Det är något som just nu känns mer som ett drömresemål, då jag fortfarande inte vet hur ekonomin kommer se ut i sommar eller därefter och just därför vore denna resa så kul att vinna.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Pga av en fd sambo så fick aldrig mina barn uppleva en skidsemester, ja, att åka skidor överhuvudtaget. Vi bor i Lund och det hade varit underbart att få möjlighet att ta med dem till Idrefjället. Vill bjuda med en "skånefamilj" som heller aldrig åkt skidor... nära vänner och deras barn är bästa kompisar med mina. Skulle vara roligt att se dem allihopa på skidor och garanterat kul skulle vi ha. Drömmar kan ju besannas :D

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig vinst:)
  Jag önskar mig vinna detta HELT egoistiskt för att fira min egen födelsedag THE BIG 30 - skulle vilja åka till Stockholm med min familj och ta med mig världens bästa granne. För inte nog med att jag fyller 30 nu så firar jag också firar 5 år med sambon:) Mycket att fira med andra ord.....och det är vi värda för det har varit ganska kämpiga år men kärleken övervinner allt:)

  Madeli@hotmail.se - tipsar vidare om tävlingen på FB (Madelene Elisabeth Jacobsen)!

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med för att jag & en tjejkompis har pratat nu ett tag att få komma ifrån där vi bor och bara njuta av livet + att jag dejtar nu en kille så honom skulle jag vilja ha med och tjejkompisen dejtar en kille också! Så det här skulle vara perfekt dubbeldejting.


  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 8. Nu håller jag tummarna för att jag har tur men tyvärr för mig kommer jag inte välja en härlig hälsokur.
  Min man och jag är helt olika när det handlar om att våga men de senaste tre åren har han väckt min äventyrliga låga.
  Jag skulle välja en weekend till Idrefjäll, och där kommer jag slå sönder svanskotan med ett leende och utan gnäll.
  Han älskar vintersport och jag sol och bad men att göra detta är värt det för att se honom glad!

  SvaraRadera
 9. Skulle vilja ta med mig sambon och sonen till Helsingborg och fira att vi ska gifta oss och att sambon snart fyller 30. Vi har varit där förut och sambon tjatar jämt om att han vill åka dit igen och se på fotboll och äta cheesecake på Ebbas fik. Blev dock aldrig av förra sommaren då jag var gravid och illamående, så hade blivit en fantastisk överraskning för honom nu.

  anna.samuelsson9@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag skulle gärna vilja åka till Varberg spa hotell. Jag skulle ta med mig min man och min syster och hennes två barn. Min syster och barnen har genomgått en tuff tid då hennes man omkom i en trafikolycka i höstas. Jag har det inte jätte gott ställt men vill verkligen göra något för dem som kanske kan skingra deras tankar för en stund. Jag gör allt jag kan idag med de små enkla vardags sakerna som att laga mat, tvätta, städa, hyra film, ta med dem på träning osv. Men jag vill ge det där lilla extra, om jag vann skulle jag ge min syster en massage och barnen skulle jag hitta på något skoj med, tex bada.
  Jag tror de skulle behöva detta och jag hade också mått bra av att komma iväg med min man då vårt förhållande lagts lite åt sidan tyvärr.

  Hälsningar Christine
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Vi åker gärna bort några ´dar,
  till en stad vi älskar, till Stockholm vi ´far!
  Hela familjen får sällskap av goda vänner,
  roligt att åka bort med några som vi känner!
  Här finns något för alla, både liten och stor,
  känns nära till allt, vart man än bor!
  Vi måste till Skansen och Gröna Lund så klart,
  känna glädje och ha roligt, helt underbart!
  Koppla av och njuta, på hotell få sova,
  låter riktigt lyxigt, det vill jag lova!
  En promenad i Gamla Stan, äta gott och fika,
  detta blir en resa som våra liv vill berika!
  Nu hoppas vi på tur, vi vill så gärna vinna,
  gladare familjer blir nog jättesvårt att finna!


  Kram från Hilde m/familj :)

  SvaraRadera
 12. Glömde min mailadress:
  hilde_jensen@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag vill åka till Stockholm. För då kanske jag får med min man på något roligt där en kväll, t ex teater eller så. Blir aldrig av att vi åker dit annars.

  SvaraRadera
 14. Jag skulle vilja bjuda familjen på en resa till Stockholm. Vi bor på landet och det skulle vara väldigt kul för både de vuxna och barnen att få komma iväg till en storstad med muséer och aktiviteter. Min yngsta dotter längar efter att få åka tunnelbana! Eftersom vi har tre barn blir hotell alltid så dyrt att det är svårt att komma iväg någonstans så om jag vinner skulle det vara oerhört roligt.

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja bjuda familjen på en resa till Stockholm. Vi bor på landet och det skulle vara väldigt kul för både de vuxna och barnen att få komma iväg till en storstad med muséer och aktiviteter. Min yngsta dotter längar efter att få åka tunnelbana! Eftersom vi har tre barn blir hotell alltid så dyrt att det är svårt att komma iväg någonstans så om jag vinner skulle det vara oerhört roligt.

  SvaraRadera
 16. Jag skulle vilja få chansen att ta med familjen till Stockholm. Vi är två vuxna och tre barn och hotell blir alltid så dyrt när man är fem i familjen. Min yngsta dotter vill åka tunnelbana och det skulle vara så roligt att få chansen att gå på muséer och aktiviteter med barnen. Vi bor på landet och här finns inte så mycket av sådant.

  SvaraRadera
 17. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag ta med mig en vän till Stockholm. Det är nästan lite pinsamt att som svensk aldrig ha varit i vår huvudstad.
  Väl där skulle jag utforska stadens alla hörn.

  Mail; marie.nilsson80@live.com

  SvaraRadera
 18. Caroline Sjögren6 februari 2013 11:08

  Jag skulle velat vinna en weekendresa till Stockholm med min familj och tar med mig min syster och hennes familj eftersom vi umgås så sällan (Vi bor i 2 olika städer 10 mil från varann). Så det hade varit riktigt mysigt att få en helg i huvudstaden tillsammans med barnen <3

  Carro68@live.se

  SvaraRadera
 19. Hej min motivering är kort och rak men ack så allvarlig! Ficktråkig diagnos av min Dr i slutet av 2012 och en av det hårdaste han sa var att OM jag hade planerat in en resa i framtiden kanske jag skulle fundera på att göra den snart....Nu har jag dock ej planerat el bokat någon resa MEN detta skulle vara så bra o göra mig mycket glad att kunna ta med min familj och just bara kunna vara tillsammans utan måsten krav stress o press etc utan bara vara liksom tjuren Ferdinand under sin korkek njuta av tystnaden och vem skulle inte vilja hitta ett sätt att få HELA familjen samlad inte bara vid middagsbordet på sin höjd!? Med denna resa kan vi komma varandra liite närmre och njuta och jag får göra en resa......till Stockholm!
  Thanx
  Alf

  saintdressedinblack@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag vill åka till glada Göteborg
  lämna bakom mig ett år av sorg
  åter samla min fina familj och nära
  Strosa runt, ha det gott och kanske Nutella förtära

  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Hej!
  Jag har släkt i Göteborg som jag tyvärr träffar alltför sällen då jag bor i Stockholm, senast var fem år sedan. Så jag skulle vilja ta med mig min och syrrans familj ner och ha ett enda stort släkt kalas :) !! INGEN skulle bli så fantastiskt glada som oss över att vinna!! sussochpuss@gmail.com

  SvaraRadera
 22. Skönt att släppa alla måsten och krav
  för att istället uppleva härlig sparitual.
  Äta gott och bara vara,
  dessa stunder är oslagbara.
  Till Varberg vill vi gärna åka
  istället för att sitta hemma och tråka.
  Jag kan lova att det inte är varje kväll
  vi får uppleva spa med hotell.
  annajessicas@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Nutella på mackan är gudagott
  att äta direkt ur burken är extra flott
  Men visst vore en resa särskilt kul
  ta med väninnan med familj från hennes ekorrhjul
  Ni förstår hon är supermamman nummer ett
  och har inte alltid haft det lätt
  Tar hand om andra familjer och sin egen var dag
  men tycks vara dömd till liv under Murphys lag
  Men trots detta är modet på topp
  trots att kroppen vill ge upp
  Därför vill jag bjuda på en tripp
  till Huvudstaden där hon och de sina är VIP
  Stockholm är vår destination
  shopping, museer och tid för reflektion
  Barnen kan leka på Junibacken
  och sedan picknick på slottsbacken
  Så välj oss! Snälla, snälla, snälla
  Vänliga hälsningar från en som älskar Nutella

  kristinaduner@mail.com

  SvaraRadera
 24. Långt från slask och tö, till en underbar fjällmiljö.
  Utför backarna vi glida, bara välja bräda eller skida.
  Dit jag familjen med mej ta,
  för att relaxa och bara ha det bra!
  Ryggsäcken vi packar med varm choklad,
  mackor med Nutella på ,gillar inte bara jag.
  Nu vi njuter och har kul,
  på Idrefjällets topp blir det inget strul!

  andan54@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag vill vinna en weekendresa med min älskling då jag aldrig fått koppla av en helg utanför hemmet. Barn, jobb och utbrändhet har satt sina spår, så just en underbar helg med min kära utan krav och plikter är det som jag önskar mig mest. En weekend i Varberg en stad dom jag besökt många gånger som barn och som jag vill återse igen från ett annat perspektiv.

  SvaraRadera
 26. Familjen vill sluta äta rester,
  och istället åka på skidsemester.
  Slippa vardagsstress och istället,
  ha kul tillsammans utför fjället.
  En solgrop i Idre blir vår glädjekälla,
  där familjen kan mumsa mackor med Nutella!

  Cissi
  trull@xmail.se

  SvaraRadera
 27. Jag är med och tävlar.
  Jag skulle vilja åka till Stockholm. Min sons kusiner bor i Norrtälje och det är väldigt sällan vi ses, blir inte ens en gång om året. Vi har inget körkort eller ekonomi till det och de har inte heller råd. Så hade varit riktigt roligt att åka dit! :)

  SvaraRadera
 28. Till mina Nära o Kära visst vore det Mumma,
  att besöka Helsingborg tillsammans med Karlssons Gumma.
  På Nutella vi nu hoppas och tror
  att vi på något Sembo Hotell där få bo.
  En tur över till Henlsingör eller vad tycks?
  tänkte passa på att njuta av lite extra lyx.

  anita.hakan.karlsson@telia.com

  SvaraRadera
 29. För 40 år sedan jag min fru hitta,
  i 31 år har vi varit gifta.
  När jag av henne fick min första blick,
  blev det som för Kungen, det sa klick.
  Fira detta med vänner och barnbarn på Varbergs Spa,
  där bada, behandla kroppen, äta gott och må mycket bra.
  Det blir ett fint minne på Sembos hotell,
  hoppas nu att juryn mot mig är extra snäll.

  emmaboda8@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Erika (norsbronx@hotmail.com)6 februari 2013 16:42

  Oh, så många fina hotell jag hittade,
  när jag Sembos hemsida tittade,
  I stockholm önskar jag checka in,
  en upplevelse jag glömmer nånsin,
  någon hotell där det finns en spa,
  de drömmer jag om natt och dá,
  Jag har inte höga krav,
  önskar bara att få njuta och koppla av,
  en upplevelse önskar jag barnen ge,
  tillsammans som familj spendera tid av högsta kvalité,
  film, avkoppling och Nutella i vårt rum,
  tar inte länge innan burken är tom,
  jordgubbar, lyxig frukost och fantastisk miljö,
  utanför är marken vit av snö,
  inbjudan till Svåger och hans familj önskar jag ge,
  vardagslyx behöver de mé,
  Oh min största dröm skulle bli sann,
  om jag förstapriset vann,
  oförglömlig upplevelse önskar jag till familjen ge,
  men utan dig kommer det inte att ske,
  för jag är fattig och lever med föräldralön,
  så nu hoppas jag du hör min bön.

  SvaraRadera
 31. Rimma kan jag inte och ljuga är ingen bra ide, så jag skriver direkt från hjärtat, Jag är 19år Har precis träffat världens goaste kille. Vi båda vill komma bort och vara ensamma och bara få koppla av från alla prov och läxor just nu känns det som man är fast här, Men med den lilla slanten vi får i månaden kommer vi tyvärr inte långt jo till badhuset kanske. Så varbergs spa hade varit en dröm för oss båda och jag hade ätit nutella tills jag inte orkar äta det mer vilket jag aldrig tror kommer hända. :)

  liljekvist_56@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Åhh..vad mysigt med en weekend! Om jag vinner så vill jag ta med min man, hans föräldrar och våra tre söner på en weekend i Stockholm för att fira min mans 40-års dag. Han vill inte ha något stort firande, så detta skulle vara helt perfekt. Sönerna har aldrig testat att åka tunnelbana så det skulle definitivt bli en ny upplevelse för dem!

  hakansson-waldfelt@finspong.com

  SvaraRadera
 33. "Tvätta, städa, diska och laga mat, till fyra ungar, sköldpadda och undulat.
  Hoppas familjen på Varberg Resort får bli gäster.
  Vi Föräldrar behöver också en rolig semester!"

  Kram från Anette med familj.

  anette.wilson@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Hufvudstaden lockar med allsköns nöjen och arrangemang,
  har redan börjat träna på slirig Stockholmsslang ;-)
  musee'r, kultur och lockande resturanger i överflöd,
  Men Nutella kommer bli vårt primära levebröd!!!

  sussipussi64@hotmail.com


  SvaraRadera
 35. Hej!
  Jag är med :) Det vore så skönt att få åka bort några dagar med mannen i mitt liv, imorgon den 7:e har vi 26-årig Bröllopsdag! och vi är inte direkt lastgamla, jag är 46...en liten tripp söderut/Helsingborg som för oss ska gå i kärlekens tecken, det vore en dröm.
  Kram Carina/Hjo
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 36. Bryggor, salt, räkor, hummer och varma klippor!
  Tänk att möta våren i vackra Bohuslän!
  En dröm kan kanske gå i uppfyllelse :D

  Andrapriset är mer än mumsigt.
  Nutella är ju underbart gott och har följt med en genom hela livet.

  SvaraRadera
 37. Äntligen kan vi få en chans att åka upp till Stockholm med barnen. Och vara med när deras kusin tar studenten 5 juni,
  Den möjligheten skulle vi gärna ha. Det hade varit en stor lycka för oss och för tjejen som tar studenten, hennes största önskan och våran,


  2carina@spray.se

  SvaraRadera
 38. Min familj har aldrig råd att åka någonstans, men de skulle verkligen förtjäna detta. de jobbar massor och ställer upp för mig och min syster. en resa till Stockholm skulle definitivt ge dem ny energi till en grå vardag.

  Sofie n
  s_sofie_s@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. Jag skulle bli SÅ tacksam ifall jag vann, så jag skulle gråta av glädje!! Jag och min make har ej att det så lätt sista tiden, pga att jag var allvarligt sjuk för ett tag sedan och har sedan dess mått mindre bra, så den lilla energin jag haft gick åt till att fixa mitt jobb och sen blev det inte något kvar till min käre make. En make som alltid ställt upp och försöker underlätta och trösta mig i alla mina jobbiga stunder. Så känner mig så egoistisk att jag inte orkat ge något tillbaka:-(. Nu är jag arbetslös pga flytt, jag hoppas, varje dag, på att bli starkare så jag kan ge av mig själv ifall jag får napp på något av alla jobb jag sökt. Just nu så lever vi på en lön och att åka på en resa är stört omöjligt för oss rent ekonomiskt. Så ja....det är därför jag skulle gråta av glädje om jag kunde ge min älskade man en sådan här överraskning och på den resan vill jag ge tillbaka kärlek i det mått jag fått av honom!
  Jenny
  yonex19@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. hej vilekn härlig blogg du har och jag skulle jätte gärna vilja vinna denna resa för vi har ej råd att åka på sånt annars. Och sen kul om man kan vinna nån gång men turen är la ej med mig denna gången heller men jag hoppas jag och min familj kan få åka på detta. Mvh Agneta

  SvaraRadera
 41. Hejsan! Kul tävling :)
  Idrefjäll har länge länge varit en dröm för mig. Tyvärr har min familj aldrig haft råd, så vi har aldrig rest något. Nu har jag min egen lilla familj, och jag vill ut och resa med dom, tyvärr har vi inte kommit så långt. Vi har inte ens lämnat ön (Gotland) som vi bor på. Barnen skulle verkligen gilla fjällen och de skulle jag och min sambo också göra. Så att få lämna denna ö med min fantastiska familj och våra goda vänner med familj hade betytt oerhört mycket för mig. Jag kommer be till gud varje kväll för att jag ska vinna denna tävling ;) Jag hoppas och önskar att det blir just vi som får uppleva just denna resa.

  Mvh Linda

  linda.jon@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Jag vill äta min Nutella frukost (Nutulla på franskbröd *mmmm*) på stranden vid Varbergs fästning! Vi gjorde ett kort stopp där förra sommaren när vi var på väg hem från en dag i Göteborg (bor i Linköping). Hela familjen var trötta, griniga, varma och hungriga (JÄTTE bra kombo - eller inte....) Vi svängde av i Varberg på måfå, och slängde i oss mat på en härlig resturang och såg sen stranden, och fästningen!! Helt underbart! Vi hade inte tid att stanna, men efter ett snabbt avsvalkande dopp och mätta i magen åkte vi bra mkt nöjdare hem. Och som vi har pratat om att tänk att få åka dit och verkligen uppleva hela Varberg en helg-hela familjen tillsammans! Lycka!

  SvaraRadera
 43. Vilken underbar tävling, man måste ju bara vara med!

  Våra drömmar går till den underbara staden Helsingborg,
  bland kullerstensgator, korsvirkeshus & vackra torg,
  historiska landmärken, gallerier och rolig teater,
  för våra små underbara livsnjutande krabater,
  Helsingborg är en stad med romantik och själ,
  som står sig i ljuvlighet bland Sveriges städer mycket väl,
  visst vill man uppleva denna pittoreska del av vårt land,
  längs kustens omslutande, svepande famn,
  här finns något för alla åldrar och sinnen,
  som vi vill bygga vidare på i våra minnen!

  Hälsar
  Petra Christensen
  mejl: gnuttisen@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Jag skulle gärna vilja ta med min dotter, mina 2 bonusbarn och min sambo på en weekend till Göteborg. Skulle vara kul att få överraska dem med en helg då vi kan hitta på mycket kul tillsammans och unna oss lite lyx.

  /Malin
  coolmalpa@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Efter en sjukt jobbig graviditet. Fickt beskedet att våran lilla tjej i magen hade dysmeli & saknade en bit av höger arm, då försöka tackla detta samtidigt som mina njurar höll på o lägga av så i mitten på graviditeten fick jag operera in en kateter va stor del av graviditeten på sjukhus, & försöka vara en bra mamma till dom 2 stora barnen va inte lätt, sen kom våran lilla tjej förtidigt & har drabbats av massa allergier så hade det varit underbart att få vinna en resa till Göteborg så mina underbara barn fick en riktig semester! sist sommar va vi nästan inte utanför dörren :( så dom tyckte inte det va jätte kul när alla klasskompisar berättade om alla resor mm på skolan.

  // Jenny Moen

  lilljenny83@gmail.com

  SvaraRadera
 46. Jag skulle så gärna vilja ta med min familj till Stockholm,bara ha kvalitetstid utan datorer,och förhoppningsvis kunna dra ner på mobilanvändandet oxå;)Helt underbart bo på hotell och bara kunna göra vad man vill.

  Men lite Nutella skulle oxå vara perfekt då det ska bakas och fixas till dotterns student och Nutella semifreddo står som önskemål.
  Ha det gott
  //Annie
  kasamark@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Det hade varit hur kul som helst att få bjuda med våra kompisar med barn till Stockholm. De håller på att renovera huset och försöker få vardagen att gå ihop så det hade varit som att vinna på lotto att få överraska dem med en resa!
  info.ordkam@gmail.com

  SvaraRadera
 48. Vi skulle gärna bjuda med våra vänner till Idrefjäll. Där har vi aldrig varit och jag är säker på att både våra och våra vänners barn skulle ha mycket roligt där.
  ithorsell@yahoo.se

  SvaraRadera
 49. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att kunna göra något fint åt mina fosterföräldrar då jag själv är för ung för att jobba och skaffa något själv åt dom (17år). Dom har gjort så otroligt mycket för mig och jag skulle bara vilja skämma bort dom för en gångs skull! Sedan är det inga problem att få med fler på färden! Jag har även en stora syster som bor i Örkelljunga i familjehem(Jag bor i Helsingborg). Jag vet att hon har haft det mycket tuffare än mig då hon fick ett strängare familjehem och jag vill ge henne en paus från vardagen. Detta kanske låter som en lipar-berättelse men så är det inte! Jag är väldigt glad och gladare gör mig när tävlingar som dessa finns!
  Ett fint ställe är då Göteborg, älskar den dialekten och ingen av oss har varit där speciellt mycket. Skulle vara roligt att vinna men måste säga att de där nutella burkarna är väldigt frestande för en liten chocoholic som mig..
  Mvh. Emilia!

  Mail : neocandylove@hotmail.se

  SvaraRadera
 50. När Orken börjar tryta, vill man byta: tvätt mot peeling, städning mot healing, matlagning mot en skönare feeling!
  Vill åka med familjen på yasuragi hasseludden!!

  annica@flinkens.com

  SvaraRadera
 51. Vilken bra tävling!
  Efter ett 2012 med förlust av förälder och morförälder har vi välkomnat 2013 med en ny början och hopp om ett fantastiskt år. I mars blir det en operation för hälsans skull och efter det ska vi passa på att leva så mycket vi bara kan! Vi vill till Stockholm alternativt Göteborg åka karuseller och shoppa kommer då stå på schemat!

  SvaraRadera
 52. Efter ett riktigt händelserikt år Med oväntad flytt till helt ny stad med noll semesterdagar för både mig och min sambo skulle vi så gärna vilja besöka Varberg Spa för att få den uppladdning som vi behöver. Älskar Varberg som är en lugn och fin liten stad!

  SvaraRadera
 53. Det bär till Götlabörg och 50km utanför goa gubbars kust, 50 meter ner under vattenytan iförd en begagnad dykardräkt från ryska minröjare sent 60tal, ihoplappad med silvertejp och superlim. Därnere ska jag vrakdyka och genom ett specialbyggt sugrör tänkt avnjuta en härlig Nutella-macka i klassisk stil! Behöver dock en resa och boende för att klara denna bravad. Resten fixar jag och Nutella. Med mig tar jag grannen, hans marsvin och barn. Min undulat kommer också då det är han som ska videofilma.

  Skämt o sido, Göteborg är fantastiskt, precis som denna tävling, att vinna skulle glädja många i min närhet.

  extrasxubi@hotmail.com

  SvaraRadera
 54. Till Varberg jag aldrig någonsin farit,
  tänk att få komma dit efter året som varit.
  Att få koppla av i sköna sängar på natten,
  efter att ha fått bada i poolen med bubbligt vatten.
  Tänk att för en kväll,
  få uppleva miljön på ett spa-hotell,
  Få behandling för trötta ryggar, fötter och kropp,
  en behandling som för resten av året ger hopp.
  Att få avnjuta en välkomponerad meny och goda drycker,
  nog gör så att det i smaklökarna rycker.
  En sådan helg skulle göra mig riktigt yster,
  och om jag vinner så bjuder jag med min storasyster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde skriva min mailadress:

   asasjodin@live.com

   Radera
 55. Hej.Jag skulle så gärna vilja vinna en spaweekend i Varberg-har aldrig vsrit där.Jag äe ensam med min 11 åriga dotter och att sitta på spa och vräka i sej Nutella måste vara nåt man bara skulle kunna drömma om........Eller?????

  SvaraRadera
 56. oj vilken rolig tävling! Jag skulle gärna vilja besöka Göteborg med hela min familj. Gå på Liseberg, Universeum, åka med "Paddorna" och förstås besöka "Feskekörka". Det finns så mycket fint och roligt att se och uppleva i Göteborg och familjen skulle få en riktigt fin helg tillsammans!

  SvaraRadera
 57. Jag skulle vilja få chansen att bjuda med mina kära vänner upp till en weeeked i Stockholm! På schemat skulle det stå shopping, god mat och festligheter - vilket skulle innebära en oerhört lyckad helg.

  SvaraRadera
 58. Jag skulle vilja få chansen att vinna en resa till Varberg för familjen. Staden har alltid var en stad fylld av magi för mig, där atmosfären alltid gör mig lika glad. Vill dela med mig av den upplevelsen med familjen.

  SvaraRadera
 59. Jag skulle vilja få chansen att vinna en resa till Varberg för familjen. Staden har alltid var en stad fylld av magi för mig, där atmosfären alltid gör mig lika glad. Vill dela med mig av den upplevelsen med familjen.

  SvaraRadera
 60. Vilken fantastisk tävling!

  Nu i dagarna kring ALLA HJÄRTANS DAG tänker jag extra mycket på hur mycket jag älskar min familj. Jag hade velat ta med mig min fina familj på en härlig upplevelse i GÖTEBORG! Jag har länge varit jättenyfiken på Universeum och det hade hade varit en toppenresa innan familjen utökas med ännu en familjemedlem i Augusti! (min make är dessutom barnsligt förtjust i nutella på frukostmackan ;))

  // Amanda Hesselgard (amandahesselgard(a)gmail.com)

  SvaraRadera
 61. Jag behöver få åka iväg på spa och lugna ner mina stressade nerver.

  Jag och mitt ex flyttade nyligen ifrån varandra, vi försökte få en familj tillsammans, men lyckades aldrig vilket var en stor faktor till att vi gick skilda vägar. Det blev för jobbigt för oss. =( Till råga på allt så var jag med om en singelolycka med min bil (den är på verkstan och jag hoppas att det går att laga).

  Jag behöver få lite vila och Nutella för att läka mitt hjärta.

  / En som önskar sig en egen familj
  Saris117@hotmail.com

  SvaraRadera


 62. Gnäll hit o dit, klart alla någon gång har de svårt ingen har ett perfekt liv. Alla vill vinna och jag också :))

  SvaraRadera
 63. För fjorton år sedan flyttade jag från Sveriges största stad,
  till bondgården på landet – en chock av större slag!
  Ett jättestöd på vägen har varit min nyfunna bästa vän,
  för Susanne hon satsade helhjärtat och hjälpte mig ”hitta hem”.

  Att acklimatisera en storstadsbrutta kräver tålamod så stort,
  så nu vill jag gärna återgälda Susanne, för allt det hon har gjort!
  Låt mig få visa henne storstaden - med puls, glamour och fest.
  Jag vill låta Susanne bli min speciella Nutella-Stockholmsgäst!

  SvaraRadera
 64. Jag önskar att vinna för våra familjers skull. De jag älskar allra mest vill jag dela ett somrigt Nutella-Sverige med!

  zizzy@spray.se

  SvaraRadera
 65. Eftersom att jag precis funnit kärleken i min bästa vän sen flera år, medan han stått och väntat på mig, så skulle jag gärna ta med mig honom på en liten semester, bara vi två, och lämna vardagen med barn, jobb och studier bakom oss en stund. Bara ta hand om varandra och vara sådär nykära som man bara kan vara. Hur kunde jag varit så blind?

  SvaraRadera
 66. Glömde nämna att jag gärna vill ta med honom till Göteborg, då min sons farfamilj bor där, och det är en vacker stad som ger en magisk, pirrande känsla i kroppen. Ungefär som Viktor ger mig.

  SvaraRadera
 67. Norrlandsvintern är fylld av snö och is,
  så vi längtar till vårvarmt västkustparadis.
  Att få uppleva Götet med barnen vore underbart,
  shoppa, mysa och åka karuseller med fart.
  Om vi vinner resan blir lyckan sprittande stor,
  tack vare Sembo, Nutella och en viss sjubarnsmor...

  Vilken härlig tävling =)
  maggann@spray.se

  SvaraRadera
 68. Åh... Jag skulle vilja överraska min man med en hemlig resa. Vi skulle behöva komma iväg på tu man hand efter att ha "överlevt" första året med barn. Förhållandet har ju tagit lite stryk så att få komma iväg vore välbehövligt.

  Carin

  SvaraRadera
 69. Till Stockholm skulle vi vilja åka,
  det bestämmer vi utan att bråka.
  Där finns det massor att hitta på o göra,
  för den som nu orkar höra.
  Gröna lund, skansen och junibacken,
  sen gäller det att ha ögon i nacken.
  Stockholm är stort och ungarna är många,
  här kommer dagarna bli riktigt långa.
  Det bästa blir dock frukosten med Nutella,
  den gör så ungarna förblir gulliga och snälla.
  Så nu när jag vår semesterdestination nu har vunnit,
  hoppas jag snart få mail om att jag vunnit <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera

 70. Till Varberg spa skulle jag vilja fara
  För att ta hand om familjen och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Lerinpackning, massage eller ett härligt kurbad
  Ja här finns något som gör hela familjen glad
  Njuta tillsammans med döttrar och man
  Tänk om denna dröm kunde bli sann
  Jag lovar vårt jubel skulle över hela Ljungby ljuda
  Om Nutella och Sjubarnsmamma oss på detta ville bjuda

  hillevianna@hotmail.com
  Nu håller hela familjen tummar och tår

  SvaraRadera
 71. Till Göteborg jag skulle vilja fara
  och av storstads pulsen njuta en smula bara
  Gå på stan, se fotboll och koppla av
  från vardagens stress och alla krav
  Gå på Liseberg och bli barn på nytt
  och minnas tider som flytt
  Tänk om detta kunde bli sant
  jag skulle bli glad som en riktig fjant!
  Och familjen likaså
  och jag skulle mången go få!!!

  Maje

  SvaraRadera
 72. Jag skulle åka till Göteborg tillsammans med min sambo och våra kompisar och deras två barn. De har hjälpt oss med allt från att byta vinterdäck till att trösta då min sambo fick cancer endast 25 år gammal. Det vore ett fint sätt att få återgälda dem för allt de har ställt upp, dessutom vore det skönt att få komma bort en sväng :)
  Hälsningar Maja
  majahelin@hormail.com

  SvaraRadera
 73. Jag skulle absolut vilja avnjuta min nutella i Varberg tillsammans med min väninna Emelie. Hon har länge drömt om att bo på spahotellet och efter att hon nu har varit sjukskriven en längre tid och äntligen blivit frisk och ska börja arbeta, så hade det varit fantastiskt att kunna fira detta med att ta med henne dit en helg. Det är hon väl värd för hon är så underbar!

  SvaraRadera
 74. Jag är gärna med!
  Skulle så gärna vilja åka till Idrefjäll, på sommaren. Har upplevt denna vackra plats på vintern och är nyfiken på vad som erbjuds på sommaren.
  Länkat.
  http://care69.blogspot.se/2013/02/24-feb-vinn-ett-weekendboende.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 75. Åh, vilken härlig tävling!
  Jag skulle så gärna vilja bjuda min mamma + mina syskon till Stockholm för att fira att mamma fyller jämnt. Hade varit en sådan underbar födelsedagspresent och att kunna överraska med en weekend till Stockholm gör mig lycklig i själen :) ha det gott, mvh
  emely.drugge@hotmail.com

  SvaraRadera
 76. Hej, vilken grej! Har aldrig varit på en skidsemester någongång, så Idre fjäll är stället att äta Nutella för mig, min familj och min bror med familj. Vi alla vuxna är runt 30 - 40 i olika kriser i livet, ungefär som alla andra.. och då kan det vara kul att bara få ramla på rumpan i snön - för att man fååår det :-). Med vänlig hälsning, Karolina. karolinak@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Fyller snart 50-vilken present att få ta med familjens fyra söner och en o annan sambo! Det skulle lätt slå alla andra presenter i världen-att bara åka iväg och umgås....Min man o jag har hållit ihop i snart 30 år-gifta i 20! Det är också något att fira tycker jag....Göteborg.here we come!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 78. Jag skulle gärna vinna och ta med min fina familj och syrran och hennes familj till Stockholm. När jag läser de andra kommentarerna ser jag flera som är så värda att vinna med fina och sorgliga motiveringar. Jag har ingen sådan, men jag skulle gärna vilja vinna ändå! Det gäller att ta vara på allt det roliga och glada som livet har att erbjuda!

  Mvh Maria
  mirre2@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. Jag är en tjej på 13 år och har två föräldrar som jobbar mycket för att få ihop ekonomin, och för att klara av 3 tonårs barn. Mina föräldrar har inte råd med en resa för hela familjen, och under hela min uppväxt har jag åkt på två speciella semestrar, och båda var bara till min morfar. Mina föräldrar är dem bästa och mest kärleksfulla föräldrar ett barn någonsin kan få, och därför tycker jag att de förtjänar en avslappningssemester till Varberg, med våra kompisars familj som går igenom samma helvete som mina föräldrar med barn. Vi tonårs barn förstör, är jobbiga och vresiga - det kan jag erkänna själv. Därför vet jag hur mycket min familj behöver en avslappningssemester (till Varberg!!) :-D

  SvaraRadera
 80. Jag tycker att mina föräldrar (med oss barn) tillsammans med vår kompis familj förtjänar en avslappningssemester till Varberg eftersom våra föräldrar jobbar länge och hårt, sedan kommer de hem till oss barn som är vresiga, jobbiga och vill ha mat men ingenting duger (jag kan erkänna att jag är väldigt jobbig!)

  Och min mamma har alltid velat åka till spa med sin bästa vän, men det blev aldrig av. Så jag tycker detta hade varit en perfekt sak för min mamma och hennes kompis att åka iväg med familjerna, eftersom de båda är så kärleksfulla och helt enkelt bäst!!

  /En 13årig (jobbig) tjej från Skåne

  SvaraRadera
 81. I nästan hundra år har jag gått runt här hemma.
  Om dagen får jag väl knappt ihop till en femma.
  I Nutella-burken gräver sonen en allt djupare grop..
  Nu behöver vi faktiskt få lite kvalitetstid ihop!
  Till nattdagis står vi nämligen i en evighetslång kö.
  Det är ju nästan så att man hinner dö.
  Vi önskar att få uppleva en weekend i storstadsmiljö.
  Göteborg är faktiskt drömmen när jag tänker till.
  Att möta goa gubbar är vad vi vill.

  Mvh Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)


  SvaraRadera
 82. Louise louise@lindome.net19 februari 2013 08:44

  Vill ta med familjen till ett härligt spa
  Att få bada, gosa, prata och bara få va
  Barn och vuxna i grupper om fyra
  Sådana nöjen brukar vara dyra
  Gött hade det varit att till frukost få servera Nutella
  Utan att barnen behöver säga snälla

  SvaraRadera
 83. Hejsan!
  Jag skulle gärna överraska min familj och våra bästa kompisar med en weekend i Göteborg eller Stockholm.
  Anledningar finns det många.. Stora killen fyller 16, 24 februari, maken och jag har varit ihop i 20 år,trötta och slitna efter diverse magsjukor och influensor... Ja det finns massor av anledningar men den största är nog att det hade varit så otroligt skönt att bara få komma iväg lite...
  Med vänliga hälsningar 3 barnsmamman Susanna Rikardsson i Älmhult. sanna1113@hotmail.com

  SvaraRadera
 84. Mamma, varför nyper krabborna folk i tårna? Hur känns det i havet? Brukar min son fråga mig. Vi är en liten familj med två barn som älskar att utforska och upptäcka det vi läser i böckerna eller ser omkring oss på våra små promenader. En helg i Bohuslän skulle vara en mysig och härlig stund att ta reda på alla de där frågor som barnen har om krabbor och havet. Det skulle nog bli en riktigt fin tid med familjen, samt med våra vänner och deras barn, som vi kan njuta av och prata om lång tid efteråt.

  SvaraRadera
 85. Hej!
  Jag hade gärna tagit med mig min lilla familj till Göteborg och myst en weekend!!
  Kramis!!
  Eva (evisan (at) spray.se)

  SvaraRadera
 86. Hej!

  ÅH, vilken underbar tävling! Fantastiska vinster!
  Det skulle vara superhärligt att få ta med sig familj och vänner till Bohuslän! Bohuslän låter verkligen underbart! Vi har aldrig varit där, men jag kan riktigt drömma mig bort när jag tänker på ordet Bohuslän. Jag ser hav, klippor och små fiskesamhällen framför mig, och mitt hjärta slår volter! Dit vill jag bjuda min familj och mina kära vänner. Vännerna har gått igenom en tuff period med en än så länge 8 veckor lång sjukhusvistelse för deras lilla prinsessa, och jag tror att de verkligen behöver något att se fram emot! Och vi ber alla för att deras lilla tjej ska bli frisk snart!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 87. OBS! min mailadress ifall jag vinner =)

  jessica.palsson@hotmail.se

  SvaraRadera
 88. Hej!

  Den här tävlingen kändes bara så rätt.
  Vi är en familj som skulle vilja åka tillbaka
  till Göteborg. Vi är en familj som bor i Norrbotten.
  Dottern är 12 och sonen 6 år. När sonen Max föddes så
  kom han med lite extra i sitt bagage. Han föddes med
  Downs syndrom och 2 komplicerade hjärtfel. När han var
  5 veckor gammal så opererade han sina hjärtfel i GÖteborg
  på Drottning Silvias Sjukhus. Hela familjen följde med och dottern
  var då bara 6 år. Det var första och enda gången vi varit i Göteborg men
  vi blev förälskade i staden, trots att vi var där under så jobbig tid.
  Vi visste ju inte om Max skulle överleva hjärtoperationen då. Men det
  gjorde han och då blir det att Göteborg betyder mycket för oss och vi
  skulle så mycket vilja åka tillbaka och se allt en gång till, sjukhuset, avdelningen, Ronald Mc Donald huset där vi bodde under denna tid.
  Dottern har minnen därifrån, som han skulle vilja uppleva igen.
  Vi skulle vilja visa Max allt, som han bara sett på bilder. Vi
  skulle vilja uppleva våra minnen en gång till och samtidigt
  njuta mer av staden och Göteborgs atmosfär utan att det är
  under allvarliga former. Jag kan se framför mig Max åka spårvagn,
  få gå in på Liseberg och i Slottskogen. Skulle vara underbart att få
  uppleva det i perspektiv med det som vi genomgick vid förra besöket.
  Få klistra in bilder på Max i fotoalbumet 6 år efter hjärtoperationen ♥
  För oss är den här tävlingen vår chans att ha råd att kunna fara
  som en familj och bara njuta av livet vi har fått tillsammans.

  / mamma Anna anmaok@hotmail.com

  SvaraRadera
 89. Åh, vilken härlig vinst! Jag satt och sökte bakning med Nutella när jag hittade din fina blogg.
  Jag vill gärna vara med.
  Jag har varit sjuk en längre tid. Sambon och mina föräldrar har hjälpt mig jättemycket, nu börjar jag äntligen bli mig själv igen. Nu har jag massor av tid att ta igen med alla människor, helst våra tre fina barn. En helg tillsammans är ju just vad vi skulle behöva. Stockholm skulle vara härligt, där finns det massor av aktiviter att göra som barnen och vi vuxna skulle gilla.

  Jag håller tummen, hårt!
  Nu åter till bakningen, Nutellacupcakes med 4-åringen blir det ♥

  oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 90. För vissa familjer där ett barn är extra speciellt
  blir kvalitetstid med föräldrar något ytterst marginellt.
  Våra stora killar är hjälpsamma och rara
  och vill gärna med varandra vara.
  Med sorg i hjärtat inser man att man inte är där
  och det dåliga föräldrasamvetet tär.

  "Ska vi spela, ska vi leka, kan du läsa en stund?"
  "Visst raring, efter lillen lagt sig om en stund."
  Men tiden försvinner så fasligt fort
  och vi ångrar förfärligt det vi ännu ej gjort.

  Nu hoppas vi på resan till Göteborg,
  med båtar, Liseberg och fiskefyllda torg!
  Bästa kompisfamiljen hänger nog på
  det blir ju dubbelt så roligt då!

  Men för vår autistiske minsting
  blir det bättre med lugn och ro
  och med finaste farmor vid Vättern bo.

  SvaraRadera
 91. För vissa familjer där ett barn är extra speciellt
  blir kvalitetstid med föräldrar något ytterst marginellt.
  Våra stora killar är hjälpsamma och rara
  och vill gärna med varandra vara.
  Med sorg i hjärtat inser man att man inte är där
  och det dåliga föräldrasamvetet tär.

  "Ska vi spela, ska vi leka, kan du läsa en stund?"
  "Visst raring, efter lillen lagt sig om en stund."
  Men tiden försvinner så fasligt fort
  och vi ångrar förfärligt det vi ännu ej gjort.

  Nu hoppas vi på resan till Göteborg,
  med båtar, Liseberg och fiskefyllda torg!
  Bästa kompisfamiljen hänger nog på
  det blir ju dubbelt så roligt då!

  Men för vår autistiske minsting
  blir det bättre med lugn och ro
  och med finaste farmor vid Vättern bo.

  SvaraRadera
 92. Vilken härlig tävling!
  Om jag blev den lycklige vinnaren skulle jag vilja ta min stora familj (vi är två vuxna och sex barn) med mej till Stockholm. Vi bor på Västkusten, men ändå är Stockholm sommar för mej. Dessutom är det enkelt att ta sig dit med tåget. Två av mina barn är funktionshindrade, men i Stockholm är det mesta tillgängligt och rullstolsvänligt och vi kan göra saker tillsammans. Skulle bli så himla glad om just vi vann!
  Maria Brander

  mammamia6@hotmail.se

  SvaraRadera
 93. En toppenvinst för två toppentjejer!

  Det blir nog inte lätt att välja ut en vinnare av alla de här underbara vinnarkandidaterna!!

  Jag skulle vilja ta min dotter till ön Gotland, där jag tillbringade många underbara somrar mellan åren 1977-1989. Den lilla stugan såldes efter det och jag har inte haft möjlighet att åka dit sedan dess. Nu skulle jag vilja visa Gotland för min 18-åriga dotter, som en försenad födelsedagspresent. Hon blev 18 år den 30.12.2012. Jag har längtat så fruktansvärt mycket att en dag få återvända till ön, om så bara för ett veckoslut och att få åka dit med min älskade dotter, nu när hon äntligen är fri att åka vart hon vill. Tills nu har nämligen fadern bestämt över henne och dottern var tvungen att till och med flytta till honom när hon var sex år. Det vore ju onekligen toppen att få åka på en mamma-dotter weekend, bara hon och jag. Jag älskar henne över allt annat och vad vore underbarare än att få visa henne min kärlek genom en gemensam resa. Vi skulle få rå om varandra och njuta av livet och allt som finns att göra i Visby. Hoppas på en vinstskräll!!

  Athina
  roslagspinglan_5555@rocketmail.com

  SvaraRadera
 94. JA mig får du skicka precis vart du vill, men gärna till ett barnvänligt ställe där det finns mycket att hitta på, jag har varit arbetssökande en längre tid och har inte lika mycket pengar längre att lägga på semester, så min son 13 år skulle bli helt till sig om just vi vann?

  SvaraRadera
 95. Stockholm vore fantastiskt nu när barnen blivit lite större.
  Nu kan vi nog äta på restaurang utan att orsaka kaos.
  Nu slipper vi dra på en barnvagn och ett ton blöjor.
  Nu skulle nog även minstingen uppskatta Grönan.
  Nu skulle det vara semester ÄVEN för mamma och pappa.
  Nu Skulle vår äldsta ropa; ÄNTLIGEN! Som han längtat...
  Nu kan jag säga att Stockholm vore en riktig drömsemester för oss alla!

  Mvh

  stira@live.se

  SvaraRadera
 96. WOW. Vilken tävling. Jag vill vinna för jag har aldrig fått semester på egen hand med min sambo. Pengarna finns inte riktigt till det för de pengar vi har går till våra barn. En resa till Stockholm hade varit roligt.

  SvaraRadera
 97. Det sägs man ska fånga dagen, men det är inte alltid så lätt.
  "Jag ska bara" och måsten sätter oftast på familjetiden sprätt.
  Tiden tillsammans glöms sannerligen bort,
  för vardagen tycks ju alltid för kort.
  Det är dags att ladda batterierna, koppla av och njut
  med lite välförtjänt familemys och skön avkoppling till slut
  En resa till Varberg hade rått bot på detta
  Så vi för en weekend alla kraven kan släppa

  obee@live.se

  SvaraRadera
 98. Hej!

  En resa till stockholm för mig och min älskade mamma som ställer upp i vått och torrt vore verkligen ett sätt att visa min uppskattning till henne. Så en riktigt mamma-dotter- helg skulle jag verkligen vilja överraska henne med!

  emma_duberg@hotmail.com

  /Emma

  SvaraRadera
 99. Hej!

  Detta vore verkligen den bästa överraskningen till min mamma som ställer upp i vått och torrt för mig och min dotter. Det betyder så himla mycket och vill verkligen visa henne hur mycket jag uppskattar det. En riktig mamma-dotter-helg skulle vara den bästa överraskningen till henne!

  emma_duberg@hotmail.com
  /Emma

  SvaraRadera
 100. Ett ilandsproblem förvisso, men på grund av att jag brutit handleden fick vi ställa in en sportlovsresa till Göteborg. Skulle ha gått på Universeum och museum och ätit gott … en resa vi sparat ihop till i ett år. Och så blev det inget av det. Barnen är såklart jättebesvikna eftersom de verkligen sett fram emot det. Jag skulle så gärna vilja överraska dem och säga att resan blir av trots allt – bara lite senare – och att vi inte behöva vänta tills vi sparat och gnetat igen; och tänk att dessutom få göra det ännu bättre, och få bjuda med syrran & familj!

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 101. Storasyster och lillebror
  är sjuka och det rinner snor.
  Sportlovet ägnas åt att kurera
  tur att det lov kommer flera.
  Drömmer om påsklov i Idre fjäll
  det vore en riktig lyckoskräll.
  Sambon den finaste jag mött
  har på sista tiden verkat riktigt trött.
  Han kör extra på bussen varje söndag nu
  pengar går åt när man är många i familjen ju.
  En vecka semester med familjen vore gott
  ja, faktiskt den finaste presenten vi någonsin fått!

  Hoppas på att vinna gör
  anna.rundqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 102. Storasyster och lillebror
  är sjuka och det rinner snor.
  Sportlovet går åt till att kurera
  tur att det lov kommer flera.
  Drämmer om påsklov i Idre fjäll
  det vore en riktig lyckoskräll.
  Sambon den finaste jag mött
  har på sista tiden verkat riktigt trött.
  Han kör extra på bussen varje söndag nu
  pengar går åt när man är många i familjen ju.
  En vinst skulle höja vårt humör från ett till hundra
  om vi blir glada ni behöver inte undra.
  Hoppas på vinst gör en familj som håller ihop i vått och torrt
  det skulle bli den finaste present vi någonsin fått!

  Hoppas på att vinna gör
  anna.rundqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 103. Min älskade pappa var med om en olycka förra fredagen, han åkte som vanligt till sitt arbete i skogen och skulle fälla ett träd. Med största oturen fick han trädet över sig och tvingades åka till Umeå för att operera ett ben i huvudet. Nu ligger han på sjukhuset här med alla revben på högra sidan krossade, alldeles blå i nacken och opererad i huvudet. Han har alltid velat ge familjen en resa och vad skulle passa bättre än att han får en avkoppling med våran familj på Varbergs spahotell?

  Pappa har alltid varit personen som ställt upp för alla, han har funnits där och stöttat, skjutsat överallt, till och med skjutsat hem kompisar som bor mil härifrån efter fester. Han har byggt ut vårat hus från ett litet till ett stort och byggt ett garage som är väldigt stort också. Han känner att han behöver hjälpa till hemma hos oss med allt även nu när han ligger på sjukhuset. Så för att han ska få en lugn avslappning när han kommer hem önskar jag mig att vinna den här resan åt honom. Tror inte att någonting skulle göra varken mig, familjen eller honom gladare.

  Hoppas definitivt på vinst för att få en bra start för pappa då han kommer hem.
  Fanny__persson@hotmail.com

  SvaraRadera
 104. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 105. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

 106. Vi bor längst upp i norr med närhet till den svenska fjällen. På somrarna fylls vår by av glada semesterfirare. Människor som vill vandra i den "oröda fjällen", människor som vill fiska och "bara vara". Människor som vill andas fjälluft. Allt det där har mina barn gratis. Året om.
  Vi andas fjälluften dagligen. Vi fiskar forell och öring i bäcken utanför huset. Vi plockar hjortron på sommaren, åker skoter på vintern. Vi njuter av varm choklad på renfällen ute på isen. Det som andra åker till för att uppleva. Där lever vi.

  Det mina barn däremot aldrig upplevt är den bubblande lyckokänslan av att åka en karusell. De har aldrig smakat en sockervadd eller skrattat så de kiknar åt en rolig clown. De aldrig upplevt en biosalong, tjusningen med tuggandet på salta popcorn samtidigt som senaste Disney-filmen visas. De har aldrig ätit med oss på restaurang där gästerna INTE sitter i fjällrävenbyxor och vandringskängor. Mina barn har bara hört talas om härliga frukostbuffér på hotell, aldrig själv fått uppleva det.

  Du vet hur det snackas i byarna när det händer nåt spännande? Så även i vår by. Let's give 'em something to talk about! :-)

  Mvh/ kicki_m1@hotmail.com

  SvaraRadera
 107. En weekend i huvudstaden för stor och liten,
  börjar smått känna oss i vardagen sliten!
  Ett äventyr att uppleva och minnas,
  i Stockholm ska allt finnas!
  Tid för varandra och bara vara,
  hoppas våra förhoppningar denna tävling kan svara!
  Mina barn är mina hjältar vardag,
  önskar de en överraskning av ett unikt slag!


  Ha en fin dag!
  mvh Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 108. Med vår familj blir Stockholm en skönare plats
  för där behövs andra än bara massa brats
  I den stora staden kan vi alla äkta glädje ge
  när dom våran knäppa familj får se
  och om någon fortfarande är sur
  har vi alltid lösningen på lur
  Kom med oss och bli våran polare
  så känner du dig snart lite coolare

  /Fredrik
  fredrikkarlssonsip@hotmail.com


  SvaraRadera
 109. Vilken lycka, få beställa
  en resa med Nutella!
  Till Stockholms stad med tåg få fara
  med familjen och bara vara!

  Hälsningar
  akristinakarlsson@telia.com

  SvaraRadera
 110. Hej!

  Vi har båda blivit av med jobben och barnen har varit sjuka fem månader i sträck. Som grädde på moset har jag fått diskbråck och maken lunginflammation. Vi har aldrig varit på semester i hela vårt liv med våra 19 barn...

  Eller...
  Nä, vi är bara en fullkomligt normal Svenssonfamilj som skulle bli ovanligt glada av att få åka till fjällen i sommar!

  erlan1@live.se

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...