söndag 2 juni 2013

Arg, besviken och ledsen

Det har varit en bra dag. Har inte gjort så mycket mer än umgåtts med barnen. De har turats om kan man säga. Några har varit på sina rum och andra nere hos mig. Sen har de försvunnit och de andra kom ner till mig. Jag tror dock inte att det har varit medvetna val utan det har bara blivit så :-)

Jag känner mig just nu lite arg, besviken och ledsen. Skulle varit iväg med min ena son till Kalmar  i morgon men det blir inställt för tredje gången. Jag har väntat på denna dag i över två månader och nu när det blev dags så gick det inte helt plötsligt. Frågan är om det är lönt att boka en ny tid? Får jag ens en ny tid?

Får ringa i morgon och lämna återbud iaf. Det är satan i gatan! Jag ville så gärna börja denna utredning för jag vill att min son ska få det bra framöver. Han har det inte dåligt men jag vill förebygga så mycket jag bara kan. Jag vill ha verktyg, något som jag kan ta till när jag hamnar i vissa situationer. veta vad jag ska säga och vad jag inte ska säga.

Ja det var lite av mina tankar. Just nu står det still. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra. lika bra och gå och lägga sig. I morgon är en annan dag.

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Hoppas det löser sig för dig

  SvaraRadera
 2. Hej Elisabeth, kära vän! Jag blir så berörd, när jag läser om din kammp.... som pågått under så lång tid.
  Tungt för dig och för killen. Alla blir ju berörda
  Mer eller mindre.men ge dig inte.. du får en ny tid.
  Jag känner till "gången", men jag håller både tummar och tår för dig/er. Kraaam och hoppas att du kan sova, trots alla tankar... <3

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna att det blir ett besök för er. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...