tisdag 17 september 2013

Vad gör jag för fel?

Känner mig allmänt trött. Vaknade i morse och var trött. På det så hade jag ett barn som fick ett utbrott...igen. Jag förstår att barnet inte kan hantera sin ilska men det är inte det jag blir fundersam på utan det är vad barnet blir argt för. Idag var det stövlarna. Barnet ville ha skor men de fanns på skolan. Det slutade med att jag fick sparkar och slag och ett och annat bitmärke. Det som gjorde mig mest ledsen var när barnet försökte putta ut mig på vägen så att den kommande bilen skulle köra på mig.

Jag vet att det inte är menat så och barnet kan inte hjälpa det men vad ska man göra åt det? Jag vet inte hur eller vad jag ska göra för att hjälpa barnet. Utredning är på Gång men det händer en hel del innan man får komma och få hjälp.

Jag är orolig för hur det går i skolan. Ska prata med läraren för att höra om allt fungerar som det ska. Jag har inte hört något därifrån så jag förmodar att det fungerar men jag tycker det är konstigt isf.

Idag ska jag på två möten. Känns stressigt men det är någon timma till det första och sedan är det två timmar från det första till det andra. Jag ska försöka varva ner lite och ta det lugnt fram till första mötet börjar.

Önskar er alla en fin dag.

Intressant?

2 kommentarer:

 1. Tyvärr är det väldigt vanligt att barn som har/kommer få diagnoser INTE visar det i skolan eller annanstans.

  De känner sig trygga hemma och DÄR får de sina utbrott. Och efter sitter föräldrarna och försöker förklara för oförstående utomstående. Och det ÄR jobbigt!

  Tyvärr är detta antagligen ofta orsaken till att det dröjer med diagnos. Man kanske måste filma när barnet har utbrott för att kunna "bevisa" :(

  Och jag vet inte, min spontana reaktion på dagens utbrott är att det behöver nog inte vara någon logik i det. Det kanske handlar om tandborstningen men inte skorna?

  Ibland vore det verkligen skönt o kunna läsa tankar!

  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade varit bra och kunna läsa tankar. Då hade man nog kunnat undvika många konflikter :-)Önskar dig en fin kväll.

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...