söndag 1 december 2013

Centuri

Behöver du ett nytt system för dokumenthantern? Eller avvikelsehantering och avtalshantering? Ja då kan Centuri AB vara något för dig kanske. De utvecklar en produkter som heter Centuri och som har just de tjänsterna. Det finns många nöjda kunder till dom. De har levererat nästan ledningssystem till nästan 100 000 slutanvändare. Visserligen under de senaste 156 åren men det är ändå en hel del tycker jag.

De har olika tjänster som kan vara intressanta för den som är intresserade av att få ett helt paket och inte bara få hälften så att säga. Man kan information om schemalagda utbildningar och företagsutbildningar. När det gäller ledningssystem så är det inte bara en programvara. Det kan finnas många viktiga dokument som ska flyttas men som ska flyttas hela. Kanske ska man inte göra något åt det själv om man inte vet hur man gör. Det kan löna sig att få hjälp.

Man kan ju göra som så att man går utifrån sig själv. Vad klarar jag av och vad kan jag utan att behöva någon hjälp? Det kan ju gå att fixa allt själv men nog kan det bli problem. Gå gärna in och kika på  Centuri

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...