onsdag 1 januari 2014

Jag ska gifta mig

Det är nytt år och det kan inte bli annat än bra. För det första så har jag alla mina barn samlad under samma tak, nämligen mitt eget :-) Sedan friade min sambo till mig inatt när vi satt i soffan i vardagsrummet. Vi hade varit ute och skålat in det nya året hela familjen och sedan sköt vi raketer för att smälla ut det gamla året och sedan smälla in det nya.

Vi samlades i soffan och jag får ett brev av min sambo. I kuvertet ligger det en dubbeltriss och på den skrapade jag fram 60 kronor. Sedan helt plötsligt säger Fredrik: Vad säger du Elisabeth. Ska vi gifta oss i sommar?

Jag stirrade på honom och trodde först att han skojade. Jag frågade han flera gånger om det var sant och om han verkligen menade det. Det gjorde han och jag sa et stort JA! Så nu ska jag snart bli Fru Anderson. Kommer låta konstigt hahaha.

Jag trodde aldrig att jag skulle få planera mitt eget bröllop. Jag fick en andra chans kan man säga. Jag har ju varit gift en gång tidigare och det var ingen dans på rosor. Jag valde att gifta mig i lokalen där jag hade min 30 års fest. Jag ville inte att någon skulle veta utifall att det inte blev av, vilket jag önskade att det skulle bli.

Nu ska jag äntligen gifta mig med någon som verkligen älskar mig för den jag är och som jag älskar för den han är. Äntligen så kan jag få mitt lilla drömbröllop som jag alltid har velat ha. Det enda som jag kommer sörja över i allt detta är att pappa inte fick vara med. :-( Det är jag ledsen över men jag vet att han ler is in himmel :-)

Jag har inget datum än och jag vet inte vart jag ska börja heller, men jag tror att jag ska hugga in på bröllopskorten för jag vill göra dom själv, men vad eller hur jag ska göra dom har jag ingen aning om så länge hahaha. Vi ska kanske först bestämma ett datum med :-)

Mitt år kunde inte börja bättre. Till alla er som läser önskar jag en god fortsättning på det nya året 2014,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Intressant?

2 kommentarer:

  1. OMG Grattis så jävla mycket!! Hoppas att du verkligen är helt CP-lycklig Lisa!!
    Erica

    SvaraRadera
  2. Grattis, vad roligt att få planera sitt eget bröllop. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...