fredag 29 januari 2016

Äventyrscampen för dig

Tänk vad tiden går. Jag och Fredrik har varit gifta i 1 1/2 redan. inte klokt. I år tar min näst äldsta son studenten. Kanske skulle man hitta på något roligt då. Jag hamnade på sajten Äventyrscampen som är det ultimata stället för lite roliga saker. Över 80 olika aktiviteter har de att erbjuda. Det hade varit något att minnas framöver.

Är man ute efter svensexa, möhippa, kickoff eller till företagsfesten så kika gärna in på deras sida för de har mycket att erbjuda. De har även erbjudande om man vill ha ett konfirmandläger. Lite av varje med andra ord.

Älskar man naturen som jag så kan jag verkligen rekommendera detta ställe. Äventyrscampen har en härlig skog och damm kring sig. Det finns även en hel del öppna ytor.

Jag tycker det är roligt om man hittar på med något skoj när man firar något. Ja inte bara firar något utan det kan vara för en klassfest eller företagsfest. Bara man hittar på med något skoj under tiden så det inte blir så stelt. Eller vad säger du? Det är roligt med aktiviteter.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kika vidare. Ha en fin dag!


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Intressant?

2 kommentarer:

 1. Jag blev nyfiken på "sjubarnsmamma", och vi har nog lite gemensamt. Detta trots att
  jag bara har tre söner.
  Ja, det är ju trevligt att ha ett tema på festen man ordnar. Men det kan var svårt
  för vi är ju så olika.
  Jag är lite äldre än du och tycker att det är trevligt att träffa folk och helst
  bara umgås. Men jag går gärna på en tillställning och "leker" lite.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tittade in hos mig och tack för din trevliga kommentar. Visst kan det vara svårt dåå vi är så olika men det finns många olika teman att välja på :) Men man gör det som känns rätt för en själv. Jag bloggar numera på http://www.sjubarnsmamman.se Hoppas vi "ses" där.

   Kram Lisa

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...