måndag 11 maj 2009

Bloggare

skolverket vill införa nationella prov för bild, musik, slöjd och idrott.Till skillnad mot de teoretiska så ska de praktiska vara frivilligt att göra. Enhetschef Tommy Lagergren vid Skolverket säger att de vill införa det för att betona att alla ämnen är lika viktiga.

Det hade jag tyckt om om det hade funnits på min tid. Iaf för bild och idrott. De ämnena hade jag gjort proven i.

Jag läste en krönika på expressen av Elisabet Höglund. Hon "klagade" över bloggare. Kända bloggare eller halvkända. Klagade på att de bloggar enbart för pengarna skull. Ville hon tråka ut sig riktigt så gick hon in till Linda Rosings blogg. Det var tråkigt o läsa om vad hon hade gjort o tänkte göra. Hon åt middag med sina vänner en dag. Det var Spagetti med köttfärssås som serverades.

Blondinbellas blogg var rena reklamsajten.

Hannah Graaf gick inte heller fri. Det ifrågesattes om hennes förlossning. Man kan säga med vanliga Svenssonord så här: Hur mycket fick Hannah för att visa sin förlossning för allmänheten?

Inte mina ord men min tolkning av Elisabet Höglunds meningar i sin krönika.

Jag brukar läsa andras bloggar på nätet. Dom som intresserar mig naturligtvis. Jag skulle aldrig få för mig att gå o läsa någon blogg som inte intresserar mig. Inte ens för att reta upp mig på. Har jag tråkigt så läser jag inga tråkiga bloggar iaf...OM jag nui tycker de är tråkiga menar jag.

En blogg som jag inte tycker är tråkig är Sofia "Mymlan" Mirjamsdotters. Den läser jag för att jag tycker hon skriver bra o intressanta bloggar.

Själv bloggar jag för att det är roligt, men jag är varkens känd eller halvkänd o det är nog inte så många som läser min blogg. Iaf om man ska jämföra med de stora bloggarna.

Nu ska jag tråka ut er o berätta om min kväll. Som den har sett ut hitintills o hur den kommer att se ut.

Vi har nästan precis ätit middag. Spagetti med köttfärssås. Den blev godare än vanligt faktist...*ler*...Disken är i diskmaskinen och jag sitter här med en kopp kaffe o bara njuter av lite ledighet. Barnen ska snart lägga sig så då blir det lite sagoläsning o sen god natt o sov gott.

Sambon är på kurs i kväll så jag är själv med barnen.

Önskar er alla en fin kväll! Sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se


1 kommentar:

  1. Kolla vad jag hittade...

    http://allabloggar.mufblogg.se/vi-ar-ganska-manga-som-bloggar-for-att-det-ar-roligt/

    Kram Pys

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...