fredag 26 juni 2009

Jag är en stolt mamma till 7 underbara barn!

Veckans bloggtema är mamma. Det passar mig hur bra som helst. Mamma är jag i allra högsta grad...till 7 st underbara barn. Många tror att det är en dans på rosor att vara mamma men vilket jobb det är. Det visste man inte om innan man skaffade barn.

Man har ju själv en mamma och när man var yngre så tyckte man att man inget fick. Man möttes hela tiden av ett nej. Då tyckte man att hon var rent av taskig. Idag vet jag att det var för att hon var rädd om mig och mina syskon. Lika rädd om oss som jag är om mina barn idag. Gissa om jag får höra av mina barn idag som min mamma fick höra av mig som barn...*ler*...

Att vara mamma är det bästa som finns. Det ger en så mycket. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Ett leende, en kram förgyller ens dag. Jag har förmånen att få minst 7 om dagen...*ler*...

Det jag upplever som mamma önskar jag att alla får uppleva. Tyvärr så vet jag att det inte alltid är så. Det finns dom som förlorat sina barn och det finns dom som mer än gärna vill ha barn men som inte kan få. Jag tar till vara av den tid jag har med mina barn för som mamma har man bara tiden med sina barn lånad, men vad som än händer i framtiden så kan ingen ta ifrån mig rollen som jag har, och det är just mamma.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se


88 kommentarer:

 1. hälsa barnen. tänker på dom var dag. från en som ni har glömt bort. men ändå är vi släkt

  SvaraRadera
 2. Glömt bort? Nej det har vi inte gjort. Vi gör det som du själv önskade att vi skulle göra. Du ville bli lämnad i fred o inte ha med oss att göra. Därför är det som det är idag.

  Hälsa dina barn så gott. Vi tänker oxå på dom varje dag!

  SvaraRadera
 3. ville bli lämnad ifred imed ni höll på. men det har gått ett tag. verkar som inte jag finns i era tankar eller liv. jag eller barnen. jag ville väl ej från början att ni skulle stöta bort mig. jag sa ifrån bara. ska hälsa dom. men dina barn finns i mitt hjärta. saknar dom.

  SvaraRadera
 4. Det var mer än vi som gjorde det isf. Ni höll oxå på. Sen ville du att vi skulle ta första steget o det gjorde jag. Jag skickade kort till din dotter men det skickade du tillbaka till mig med orden att vi skulle lämna dig o barnen ifred...så det har jag gjort.

  Jag skickade iofs ett födelsepaket till din son. Jag vet att han har fått det då pappa berättade att du ringt o tackat. Jag var med o lade till din dotter men fick till svars att de futtiga pengarna kunde jag behållit.

  Det har gått en tid, visst har det det. Jag tänker ofta på dina barn. Minst en gång om dagen...o ja...jag har även tänkt på dig o hoppas att du har det bra!

  SvaraRadera
 5. jag har ej sagt att jag är felfri. men jag sa bara ifrån ibörjan sen åkte jag ut. sen ringde du o sen ville ni ej ha med mig att göra. man försvarar ju sig. du ville bara ha mig tillbaka om jag betalade lånet. det kändes som jag bara var värd 500 kr i mån för dig. pengar är ej allt utan jag ville att ni skulle ha mig tillbaks för min del. det kortet skickades strax efter mamma höll på. hur ska man kunna veta om det är jävelskap eller ej. det hölls på mycket då. futtiga pengar. jag menade bara på att ni sa att dom betyder mycket för er barnen så fick dom en sak som kostade lite. men barnen blev glada. jag mår bra och har målat vårt hus o fixat trägård. blivit den person som jag alltid har velat vara. patrick o jag har det bra ihop. men jag tänker ändå på er o barnen. men som sagt det känns som ni har glömt bort mig helt. precis som jag ej finns. ville vara ifred ja pågrund av att ni höll på med oss. anmälningar o skitsnack på nätet m.m... ville att jag o barnen skulle må bra, men önskade ändån att ni skulle sakna mig o att jag skulle betyda något. acceptera mitt val av liv. att jag har patrick i mitt liv och att jag vill vara den jag är utan någon lägger sig i. låter mig vara vuxen. kändes ej så med er. jag säger mer ifrån idag o klarar mig bra. men vem saknar ej det alla andra har. syskon o en mog. jag sa till pappa att tacka dig med för presenterna. nu slkrev jag ej detta för att ställa till med något.

  SvaraRadera
 6. Som sagt...det var lika mycket du. Vi fick oxå en del skitsnack på nätet o anmälningar. Jag bryr mig inte om det längre utan jag har gått vidare.

  Jag har accepterat ditt val av liv. Det har jag sagt flera ggr. Det är helt upp till dig hur du vill ha det. Jag har mitt här. Jag var den som tog första steget o landade 30 mil ifrån släkten. När jag har sagt att jag inte bryr mig om er andra o leverne så har kag fått skulden för att jag inte bryr mig, när det är det som det långt ifrån menas o betyder.

  Du skriver att du vill att vi ska acceptera ditt liv o leverna o ditt val med Patrik. Det gäller din sambo med då. Han måste acceptera att du faktist har syskon o en mor. Det har inte känts så med honom.

  Jag har aldrig räknat barnen i pengar. Jag har köpt sådant som jag tycker om sen om det har varit billigt spelar inte mig någon roll. Jag gav din dotter en billig precent men hon betyder en hel del iaf. Min dotter fyllde år för någon månad sen. Hon fick ingenting av er. Inte ens ett grattis. Inte mina söner heller. Du säger att de betyder en hel del men de har inte fått något.

  Det jag menar med detta är att ett barn kan betyda något utan att man ger en massa dyra saker till dom.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 7. jag har oxå gått vidare och trivs bra med våra vänner här. har målat huset och fått lite rabatter. jag sa bara ifrån till mamma ifrån början. sen behövde jag ej komma mer. sen ringde hon dig o du gick på mig. sen börjades det skriva. jag försvarade mig bara. visst jag var väl ej snäll iheller men började ej. men skitsamma det var 1 2/5 år sedan nu. har gått vidare med mitt liv. acceptera att jag har patrick, har kanske du gjort men ej mamma. det är bara jag o barnen som var välkomna sa hon den 19 dec. visst han ska oxå kunna acceptera att jag har syskon o en mor o det gör han. men inte hur ni var mot mig. jag grattade visst stéphanie på marknaden. gav henne en kram o sa grattis. för att jag ej har grattat dom andra beror på att du bad mig lämna dina barn ifred. har skrivit brev ofta till dom, men varit rädd för att du skulle skicka tillbaka dom. annars har jag velat gratta o skriva till dom. jag träffade ju andré i mars månad förra året. stod ju o grät i famnen på honom. gråta kan jag göra än idag när jag ser foton på dom. visst pengar är ej allt. marina saknar barnen precis som jag. hon har sina aktiviteter o kevin börjar bli stor. charmig liten kille. charmerar alla han träffar. är ej rädd för något. han är en liten hjälpreda. marina har en lejonkanin på 14 veckor. ha det gott

  SvaraRadera
 8. Hur det hela började finns det olika meningar om. Inte konstigt för man tar saker o ting olika. Det jag först skrev om var att du struntade i att betala tillbaka det lån som vi en gång tog ihop. Det var inget skitsnack anser jag för det var ju så.

  Som du säger det har gått 1 1/2 år o jag har lagt det gamla bakom mig.

  Om nu mamma sa at du o barnen var välkomna den 19:e men inte Patrick så har hon säkert anledning till det. Ingen kan tvinga henne att bjuda honom om hon inte vill.

  Han gjorde ibland mer än att försvara dig. Han skrev om så mycket mer som han inte har en aning om. Saker som du måste ha berättat o sen skrev han sin uppfattning av det. En uppfattning som inte stämde överrens med verkligheten. Det var inte bara mamma som blev indragen i det utan det var din pappa och övriga syskon med.

  Hon har inte sagt något om Patrick nu o vi pratar inte om honom.

  Du vet själv hur det är med Mats o Annika. Vad har du inte själv sagt om de två? Speciellt om Annika? Du har tyckt flera ggr att Mats skulle kunna hälsa på men han får väl inte för Annika har det sagts. Är det konstigt att man tror samma sak om er?

  Hade det varit något med er egentligen (inte bara du o Patrick utan även dom andra) så skulle ni be varanda om ursäkt o sen gå vidare. Det är inte bara en som har gjort fel utan det är alla isf.

  Sen vem som började finns det olika meningar om som sagt o ingen av dessa ljuger utan det är hur man tar saker o ting.

  Jag var för det första höggravid. Trodde jag skulle få hem mina barn så jag inte kunde åka in o föda mitt 7:e barn. Jag hade socker o mådde ej bra pga det. Foglossning så jag kunde knappt gå. Sen hade jag mycket annat som jag inte vill gå in på här. Rädslan fanns iaf att jag inte skulle klara av förlossningen.

  Därför reagerade jag kanske som jag gjorde.

  Spelar ingen roll som sagt. Jag tänker inte älta det här För att komma vidare så måste du o Patrick först ta reda på vad ni verkligen vill.

  Vill ni ha kontakt med oss övriga i din familj så måste alla be om ursäkt o ta på sig det som var o en har gjort. Man behöver inte gå igenom något men alla måste förstå varför den andra har reagerat som den gjorde o acceptera det utan en massa anklagelser hit o dit.

  Roligt att din dotter saknar barnen. De saknar henne med. Att jag skulle skicka tillbaka dina skrivna brev till mina barn skulle jag aldrig göra. Det jag menade med att du skulle hålla dig borta från mina barn var för att de blev inblandade i det hela då du pratade om det som hände mellan oss.

  Däremot så har jag fått veta att din dotter inte saknar mig o det behöver hon inte göra. Jag vet bara att hon tyckte om mig innan o gör hon inte det nu så bevisar det att hon har blivit indragen o fått höra elakheter om mig. Mina barn har inte fått höra något om er.

  Min dotter fyllde år i Maj o vi var inte på någon marknad i år så det var inte i år som du gratulerade henne.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 9. jag hade betalt om jag fick se papper på det. skrev flera gånger till mamma om det men fick inget svar. jag tycker hon hade chansen. sen betalar jag på en dammsugare som är över 9000 kr kvar på som inte är min. även jag mådde dåligt av allt som hände. tänkt själv.jag förlorade 3 syskon och en mamma som jag har levt ihop med i 32 år. det gjorde mig ledsen. klart patrick blev arg för han såg hur jag mådde. sen marina har vi ej intalat en massa. hon är så stor så hon förstår. hon såg att jag var ledsen. hon hörde ju när mamma ringde hur det skreks. så hon var ju arg på er för att jag blev ledsen. men hon avskyr ej dig idag.
  som sagt det har gått 18 mån nu och jag har gått vidare o mår bra med min familj. det var mycket som hände då. en del kan man ej förlåta. men man kan gå vidare. men du har rätt i saker du skriver. ni anmälde flera gånger till socialen o ringde till patricks jobb. ni skulle ta hans körkort ifrån han. inte konstigt att han blev arg o inte kan förlåta så lätt inte alla som kan. jag förlorade ju pappa i 3 mån oxå o det tog mig hårt. men personalen där hjälpte mig, så jag fick han tillbaka. allt här är så nytt för mig med. jag trodde ju alldrig att jag skulle bo i hus o då inte i eslöv. många har sagt att jag har blivit den personen som har funnits i mitt skal så att säga som inte har kommit ut. jag vill kunna må bra, vara självständig. ingen som lägger sig i hur jag är som mamma eller vilka fel jag gör. inget skitsnack om min sambo m.m.. utan man ska kunna prata med varann utan att hacka o gnälla på varann.gäller ju alla partner då. har kommit långt med mitt självförtroende för att det skulle dras ner. för så var det med mig. ni ser ej det så för det är som ni gör. men så var det för mig. ingen är perfekt, jag är ej det. jag får göra saker för min sambo, men jag bestämmer själv hur jag vill ha det. ber om ursäkt för det med barnen, men jag tänker på dom.ha det bra

  SvaraRadera
 10. Innan han blev anmäld så hade han själv skrivit en hel del som var rena påhitt (hans tolkningar. Så jag kan säga samma sak. Det var inte konstigt att jag blev arg.

  När man får betala den 3:dje personens del av ett lån så är det inte konstigt att något annat blir lidande.

  Ingen tog pappa ifrån dig. Han valde själv att flytta till Borgholm. Du var där dagen innan han flyttade. Du kunde fråga honom vart han skulle ta vägen. Oss ville du inte träffa så jag kunde inget säga. Du ville bli lämnad ifred så jag lämnade dig ifred.

  Man gör sina val i livet o vissa av valen ger konsekvenser. i konsekvenserna så kan det komma något gott ur det.

  Det är mycket som både du o din sambo har sagt o gjort som inte jag kan förlåta men jag älter inte det ändå.

  Oavsett vem som har gjort vad o när det gjordes så har vi alla sagt saker o gjort saker som vi inte borde ha sagt o gjort.

  Man kan bara göra det bästa utav det o tänka på vad det är man vill. Vill man ha kontakt så ber man om ursäkt o accepterar saker o ting o går vidare. Vill man inte ha kontakt så lämnas det därhän nu.

  Det gäller alla.

  Det var inte bara Patrick som hamnade i kläm heller för min sambo fick höra en hel del innan han skrev något.

  Jag lämnar det nu iaf o tänker inte skriva mer om det. Orkar inte gå igenom allt ärligt talat.

  Kan vi inte bara glömma det som varit? Vi har alla sagt o gjort saker som inte vi skulle. Ingen är bättre eller sämre än den andra!

  SvaraRadera
 11. hans tolkningar. han såg en del hur det var o hörde lite själv. bara första gången han var hemma hos mamma så sa hon, vet du om att anki är förståndshandikappad. jag är inte mer förståndshandikappad än ni är isåfall. jag är inte det.jag fick ofta höra att det fattar inte du, du har inga former sa mamma. hur tar man sådant. inte du som har sagt det utan patrick. jag kan tänka själv. det såg patrick, jag behövde ej säga något.håller med om att man ska betala av en sak som man har tagit ihop. men jag har oxå rätt till att se papper på en sak jag går o betalar på. men fick inte se något papper på det utan det skrevs skit istället. vi skrev oxå saker precis som du. men du skrev 2 bloggar som jag ej kommer att förlåta, det skrevs precis som jag var en hora.vilket jag ej är.jag får ju betala av din dammsugare. då när pappa bröt med mig dessa 3 mån, det var pågrund av skitsnack. han orkade ej med det. jag pratade ej om er då. att han skulle flytta till öland o var visste jag. visst gillade ej det men det var hans val. ringer han ibland. vill inte iheller älta detta mer men vill ej ha avsky mellan oss. ska man må bra så måste man gå vidare. men jag hoppas verkligen att jag finns i era tankar och att det är positivt. man ska kunna prata med varann o inte glo snett. vill bara bli accepterad för den jag har blivit och inte att det läggs i. alltså vill ej ha det negativa som jag har haft innan. kommer att skriva ett brev till barnen så att dom vet att jag tänker på dom. marina hon har frågat så många gånger om dom. barnen börjar bli stora. man går miste om så mycket av dom. som nu att ha flyttat ifrån eslöv o till hus. är det bästa jag har gjort. komma ifrån det gamla o börja på nytt. barnen kan vara ute o leka, vi har en pool vi har satt upp. marina hon går på brottning. vi har en cross. hyran är perfekt o patrick o jag bråkar ej. men ni finns i tankarna. har undrat om jag verkligen är bortglömd av er. för då när du skrev om att ha kontakt. så tänkte jag wow hon vill sen läste jag, vill bara om du betalar av din del av lånet. ja då tänkte jag att jag är bara värd 500 kr för dig. det ska ju vara för min del.pengar är ju ej allt. männskoliv är mer värdefullt. för ett männskoliv kan man ej få tillbaka. jag har 2 fina barn o en sambo som älskar mig, betyder mer än pengar. men klart man ska göra rätt för sig. ska sluta skriva om det gamla nu. hoppas du förstår vad jag menar nu. svårt att förklara i brev. ha det gott. hälsa barnen.

  SvaraRadera
 12. håller med om att glömma det som har varit. mår bättre så. söt pontus är. vem är han lik.

  SvaraRadera
 13. Jag ska inte skriva mer om det gamla, men jag vill ändå ha sagt att det var fler som fick bloggar i ansiktet där det gick ut på att jag var en hora. Inte bara från dig utan även från patrick och hans syster.

  Jag vet att du inte kan rå för vad andra skriver men dessa två har ju fått veta av dig. Bara för att jag har 7 barn o med olika pappar så skrevs det en massa...som gick ut på att jag var horaktig.

  Bara för att jag har många barn så ryktas det titt som tätt att jag ska ha fler barn o få fler barn o att jag bara skaffar barn för bidragen skull.

  Jag kan inte heller förlåta det.

  Jag vet däremot vad jag är o inte är o folk som tror på sådant skitsnack får stå för dom. Det säger mer om dom som människor än om mig som 7 barnsmor.

  Allt du skriver som mamma skulle ha sagt får du ta med henne. Det är mer än du som har förändrat dig. Mamma är inte heller densamma som hon en gång var.

  Alla kan göra misstag o alla kan förändra sig.

  Pontus är hur go som helst. Solstrålen i familjen. Mycket mammig. Han är lik Stéphanie när hon var liten.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 14. men det var ju dom som skrev det. du kunde då ha skrivit om dom. mamma har verkligen förändrats i det yttre. det indre vet jag ej men det har hon säkert. hon har skaffat långt hår. hon var ju så noga med sitt hår innan, men vill hon ha det så får hon ha det. klädseln är bättre o det är bra. visst jag gillade ej skilsmässan med pappa, men deras val. är hon lyckligare nu med lars-erik är det ju bra. ingen mår bra om förhållandet är olyckligt. man kan vara vänner ändån o det är dom väl. man förändras med tiden. marina har fått en ny kompis som bor nu granne med oss. kevin han pratar o går på. ska prata i telefon o nu säger han puss. så får man en. han är inte rädd för något. han åker cross med patrick. charmerar alla. han är så jättesöt . alla han träffar på gillar honom. han har lärt sig säga farfar o morfar. hur gammal är pontus? är tacksam för att det ej har skrivits mer skit. ha det bra

  SvaraRadera
 15. Vad jag menar är att dessa hade inte visst hälften om de inte hade fått information av dig. Strunt samma nu.

  Pontus är 1 1/2 år och han pratar på som bara den. Hampus är 3 år o 4 månader gammal. Han går utan blöja nu.

  Alla vill väl se sina föräldrar ihop men de gjorde sitt val o det kan man inte lägga sig i. Sen kan man ha sin åsikt men det har vi lärt oss vid detta laget att det är bättre att hålla den inom sig.

  Jag ska ut till pappa efter jobbet, o i morgon ska han hem till oss en runda.

  Jag har annat att lägga ner min energi på än att skit om andra människor. För vuxen för det.

  Här är sommaren i full blom. Tog första doppet idag.

  SvaraRadera
 16. hampus har blivit stor. vi försöker så smått med kevin. han är ju bara 2. dagis pott tränar ju med sen. du får hälsa pappa när du träffar honom. vi ska hälsa på honom en dag med. ska planera in. jag badade i tisdags, var lite kallt ibörjan. men sen har vi ju vår pool med. barnen badar för jämnan. marina har varit på ridläger. jag o min kompis ska oxå rida snart.ha det bra

  SvaraRadera
 17. Vi har oxå pool hemma men i år har vi inte den uppe pga de små. Det får vänta tills nästa år.

  Ska hälsa honom nu när vi åker.

  SvaraRadera
 18. är det en stor pool ni har. vi har en stor men kevin får bara vara där när vi är med. har han fått plats i borgholm pappa

  SvaraRadera
 19. Vi har en 10 tusen liters. Hur stor är er? Pappa hälsade tillbaka. Han väntar fortfarande på besked.

  SvaraRadera
 20. vet ej faktiskt. stor är den. vi vuxna kan vara med i den. kan vara många. trivs pappa på sitt hem.vi har varit i åhus o ätit glass. ha det gott

  SvaraRadera
 21. Ja vi kan alla vara i poolen samtidigt. Den är rätt så stor. Pappa trivs bra med sitt rum men inte med några i personalen. Det blir bättre när han kommer in till Borgholm.

  Hälsa barnen o ha det gott.

  SvaraRadera
 22. kommer han ej överens med dom då. får hoppas han får i borgholm då och att han trivs. ska hälsa barnen.

  SvaraRadera
 23. mamma ringde idag. ville reda ut o gå vidare. lägga allt bakom oss. hon bad om ursäkt med. känns bra. blev bara så paff bara

  SvaraRadera
 24. Det var ju skönt. Det jobbigaste steget är taget då. Hörde att du ringde innan, men jag o Fredrik var i stan. Det öste ner o åskade som bara den. Testade att ringa tillbaka men ingen svarade då.

  SvaraRadera
 25. jag var ute då. sen så ändrade vi om här hemma. kul att fått prata med stéphanie. vilken dialekt hon har.fintalande. svårt att veta vad man ska prata om. hant ej prata mycket. marina tjatade om att få prata med henne.

  SvaraRadera
 26. Ja hon har ingen skånska kvar. Roligt o fått prata med dig.Kram o ha det gott!

  SvaraRadera
 27. verkligen inte låter så fintalande. inte som min skånska. har själv lärt mig 2 ord här. tyar och päregröt.kul att prata med dig med och stéphanie.kram ha det gott

  SvaraRadera
 28. hur är det med dom andra barnen. robin,tvillingarna.hälsa barnen

  SvaraRadera
 29. Jo det är bra med dom. Tvillingarna börjar ju ettan nu till hösten o Stéphanie börjar oxå bli stor. I Januari blir Robin tonåring. De hälsar tillbaka!

  SvaraRadera
 30. dom börjar bli stora. har alla ölandsdialekten nu. då är robin lång med eller. stéphanie har hon sitt långa hår. tvillingarna har blivit stora. hoppas dom minns mig. dom var ju 5 sist

  SvaraRadera
 31. Ja i stort sett har dom det. Det är bara jag som pratar skånska. Jag klipte upp Stéphanies hår för ett tag sen. Det är inte kort men inte jättelångt heller. Det behövs att klippas upp ibland o hon ville det själv.

  Robin börjar växa till sig. Han har 152-164 i kläder.

  Jag vet faktist inte om de minns dig. Vi har inte pratat hemma så jag vet inte.

  SvaraRadera
 32. då börjar han bli lång. marina har oxå klippt sig, det behövs ibland. sålänge barnen själv vill så är det bra. hoppas dom minns mig. marina hälsar

  SvaraRadera
 33. hur stor är pontus. lång o vikt. kevin har 86/92 i kläder. dom ser lika långa ut

  SvaraRadera
 34. Du får hälsa tillbaka till Marina med en stor kram. Saknar min flicka!

  Pontus har 80-92 i kläder och han väger runt 10kg. Han var lång när han föddes o har hela tiden legat över kurvan i längden.

  Hampus var liten o kraftig o Pontus lång o smal.

  SvaraRadera
 35. hur lång är han nu. hur stor var han när han föddes. kevin väger 12 kg. ska hälsa henne imorgon hon sover.

  SvaraRadera
 36. Jag har inte mätt honom på ett tag nu men han är mellan 80-86. Han var 52 lång när han föddes.

  Sist jag var på BVC så låg han 4 cm över den normala kurvan. Beatrice ligger likadant. Hon har 128-130 i kläder medan Benjamin har 116-120.

  SvaraRadera
 37. kevin var 54 när han föddes och är 88 cm lång nu. då har beatrice o marina samma storlek i kläder. är benjamin kortare än beatrice.

  SvaraRadera
 38. kevin var 54 när han föddes och är 88 cm lång nu. då har beatrice o marina samma storlek i kläder. är benjamin kortare än beatrice.

  SvaraRadera
 39. Ja Benjamin är lite kortare än Beatrice men de väger ca samma.
  54 cm? Ja då var han oxå lång när han föddes. Vad vägde han då? Pontus vägde 3700

  SvaraRadera
 40. ja han var lång, han vägde 3915. barn växer fort. kevin lärde sig gå när han var 9 mån. nu är han ifarten. energi för flera

  SvaraRadera
 41. Så tidig har några av mina med varit. Mina har gått innan året. Från 9 mån- nästan året.

  Pontus pratar som bara den. Han sjunger blinka lilla stjärna.Säger massor med ord

  SvaraRadera
 42. pratar ja det gör ju kevin med. sjunger o tjatar farfar. så kommer han så säger han. mamma lalla. då ska jag sjunga tycker han. när han har ätit då säger han jag är mätt. väldigt framåt. just nu är marina o kevin med sin pappa i skogen. brukar gå där ibland. plockade bär innan. härligt liv i skogen. sådan frihet. har grattat peter med.

  SvaraRadera
 43. Ja det tror jag säkert han gör. Jag menade mest på att Pontus är bara 1 1/2 år så han är väldigt tidig. Han är den som varit mest tidig i pratet i min barnaskara.

  Ja skogen är härlig. Vi brukar ta några turer i vår skog här. Vi väntar nu bara på en fin sommardag så vi kan ta picnickkorgen med oss.

  SvaraRadera
 44. ja jag bar skrev vad kevin kan. då pratar dom för fullt. vi ska göra smulpaj sen. har pappa ett eget nummer. så slipper man ringa personalen.

  SvaraRadera
 45. Ja han har egen telefon. Bättre du tar det med honom när du pratar med honom.

  SvaraRadera
 46. jag gjorde det, men uppfattade ej numret. han sa det snabbt och han skulle äta middag.

  SvaraRadera
 47. Jag vill inte skriva det här i bloggen så alla kan läsa det. Pappa ringde innan idag o sa att ni skulle hälsa på honom på torsdag. Du kan få hans nr av honom då.

  SvaraRadera
 48. förstår det. ja vi ska hälsa på. tänkte vi får förbereda honom så han vet. så vi inte bara kommer dit. så är han ej där. har ej träffat honom på 7 mån. får se om det blir en gång till i höst. han fyller ju år i dec med. ringde han dig för att berätta. han blev väl glad att vi kommer.

  SvaraRadera
 49. Han brukar ringa varje dag. Ja det är klart han blev glad. Han saknar ju barnbarnen där med.

  SvaraRadera
 50. vi saknar honom med. marina tjatar om honom. ska bli kul att se honom.blir väl svårare att gå därifrån sen. hit har han bara ringt en gång. visserligen har han bara haft numret ett kort tag.

  SvaraRadera
 51. var får man en sådan sida som du har. som man kan skriva blogg. har du många besökare som du ej vill ha här. iallafall en. fick frågan om jag har hört av er. tycker det är kul att vi är vänner igen.

  SvaraRadera
 52. Vårt nr är lättare att komma ihåg oxå. DÄr behöver han inte ha riktnr. Du kan göra en blogg på blogspot...som jag har tex. www.blogger.com.

  Jag har haft andra bloggar men det finns dom som letar upp en. Till sist valde jag denna. Trivs med denna sidan.

  Jo jag har några st som går in o tror de ska få något att frossa i, men det lär dom aldrig få. Dom kan iofs inte förstå det för man måste ha något att tänka med då.

  Jasså? Du fick den frågan. Ja jag tycker oxå det är roligt at vi är vänner igen.

  SvaraRadera
 53. förstår det imed vi har riknummer här. roligaste är att jag brkar ha kristianstad som svar på lösenordsfrågor. o nu tillhör vi den här fina staden. ska göra en sida där så tack. ja hon frågade mig om jag hade hört mer från er. det var kul att prata med stéphanie med. skönt att det gamla är nerlagt. och att ni verkligen ville ha mig tillbaka. både du o mamma.

  SvaraRadera
 54. Kristianstad är en fin stad. Ja hon läste förmodligen mitt blogginlägg o var nyfiken på om vi hade fått kontakt. Nu blev hon väl ledsen då nu när vi har det.

  Visst är det skönt att det andra är nerlagt. Man lever bara en gång o det finns annat o göra än att titta snätt på varandra.

  Det var lika roligt för oss att du gick vidare.

  SvaraRadera
 55. det är en fin stad. är där minst en gång i veckan o handlar. sen åker jag o min väninna in till tivoliparken som är en lekpark med barnen. ja hon gillar väl inte det. men varför ska man bråka som småbarn egentligen. finns så mycket annat här i livet att glädjas åt. man vet inte hur länge man har varann, o den tiden man har ska man ta vara på. vad har denna tid tjänat till mer än att vi har mått dåligt. ni har missat våra barn o jag era. ni trodde säkert inte att vi skulle flytta ifrån eslöv och att jag skulle ta det klivet. har ju alltid varit nära våra föräldrar. men jag tog klivet som jag är glad för. bor i hus med stor trädgård. barnen kan vara ute och göra vad dom vill. jag målar just nu staketet o det är kul. vi har egen potatis. får mer pengar över, så nu kan vi ha roligt. komma ut lite, som vi har åkt till bonbonlandet. jag är mig själv, mer självförtroende. har hand om ekonomin o den blir bättre. säger vad jag tycker. börjar trivas med mig själv. precis som det ska vara. o nu tog ni steget o man kan må bättre. så när man har det så bra. varför slösa på att bråka. så det är kul att ha kontakt igen.

  SvaraRadera
 56. Ja o jag tog klivet för snart 5 år sen o det ångrar inte jag. Jag mår bättre nu än när jag bodde i Eslöv o ännu bättre sen en viss person försvann ur mitt liv.

  Det finns mycket annat att göra som sagt.

  Vi håller på med vår altan o det blir framsteg med den med. Ska snart börja måla den. Vi har bytt ut köket och lagt nya golv i kök o hall på nedanvåningen samt i ett av sovrummen.

  Panel har vi fått upp samt tapetserat. Nu håller vi på med panel i köket.

  Idag har jag o Fredrik varit förlovade i 3 år. Inte klokt vad åren springer!

  SvaraRadera
 57. du flyttade ändå så många mil. men huvudsaken är att man kom ifrån eslöv. jag kommer alldrig att flytta tillbaka. kan tänka mig att det är skönt att slippa den personen. då har ni fått lite förändring hos er nu. det är kul när det blir det o fint blir det oxå. ska ni bygga fler rum med. bara tänkte på att ni är så många nu. måla är jättekul.grattis på er treårsdag. tiden går fort, man hinner ej med. vi firar vår treårs snart. får se vart vi ska då. vi brukar gå ut o äta på vår dag.

  SvaraRadera
 58. Ja vi brukar oxå gå ut o äta.

  Barnen delar rum. Ja inte alla naturligtvis. Flickorna har ett, Benjamin o Robin ett o de två små ett. Sen har vi några rum till.

  Ja det blir fint när allt är klart iaf. Vi kan nyttja altanen redan som den är o det är skönt!

  SvaraRadera
 59. det är kul att gå ut o äta. dom andra delar dom oxå rum. hur hinner ni med. skönt med altan kan jag tänka mig. bara att kunna sitta ute. vi grillar ibland ute.

  SvaraRadera
 60. Det blir på kvällarna när barnen har lagt sig oftast o helgerna. Barnen tycker det är roligt att hjälpa till med. Benjamin o Beatrice tyckte det var hur roligt som helst när vi skulle ta bort gruset under plattorna...så man slår ibland två flugor i en smäll. Nytta med nöje!

  SvaraRadera
 61. man får ju passa på. kevin hjälper gärna till. min hjälpreda. tömmer diskmaskinen m.m.. ibland tycker barnen det är roligt.

  SvaraRadera
 62. det var kul att träffa stépahine o diana igår. så stor stéphanie har blivit. vi hade patricks systerdotter med oss.sen åkte vi till djurparken.

  SvaraRadera
 63. Ja de tyckte det var lika roligt. Hade varit roligt o fått träffa dina barn med. Hoppas ni hade det roligt på djurparken.

  SvaraRadera
 64. vi hade trevligt. barnen hade skoj. det hade varit skoj att träffa er med. kommer fler gånger. vi hade planerat djurparken. var ej planerat att ha hans systerdotter med. hon ville komma o leka med kevin. så hon var ju med igår. hon är lite känslig.

  SvaraRadera
 65. mamma har skrivit en blogg, där hon är glad att ha funnit mig igen. o det är skoj. fick höra det av en person.

  SvaraRadera
 66. hade kunnat åka förbi er men vi har precis fått kontakt. och patrick vill smälta detta lite.

  SvaraRadera
 67. http://countryrock75.blogspot.com/

  SvaraRadera
 68. Det är rätt så konstigt att den personen kan säga vad det står i mammas blogg. Hennes nick finns inte registrerat som läsare men däremot gör avregistrerad användare det.

  Skoj att ni hade det roligt.

  Jag var inne på din blogg o lämnade en kommentar.

  SvaraRadera
 69. visst är det konstigt. men hon skrev vad mamma hade skrivit. hon gör väl flera nick. feg är hon. om hon inte gillar mamma, varför gå in. hon skriver ej så mycket nu till mig. hon finns ju på lunar med sitt eget nick som hon ändrar hela tiden. får gå in o kolla min sida. såg du kaninen o marina på foto. ska sätta in på kevin med ,när jag förstår mig på hur man gör.

  SvaraRadera
 70. Nej det är ju det jag menar. Hon springer ju här med. Jag är inte inne hos henne för hon betyder inte ett skit för mig. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så betyder koskiten mer i hagen än vad hon någonsin kommer att göra!

  Dina barn är söta. Kevin är lik Benjamin!

  SvaraRadera
 71. hon verkar helt. har hon oxå blogg här. hon gillar ju ej er. vissa är helt otroliga. tack vistt är dom. pappa tyckte oxå han är lik benjamin. dom har ju typ samma allergi med. kevin tål ej ägg o är luftburen.så vi kan ej äta ägg här. han tål ej hund,katt,häst iheller. vissa hundar går.

  SvaraRadera
 72. Benjamin kan äta ägg idag men han tycker inte om det. Han är pollenallergiker och även pälsdjursallergiker så vi fick göra oss av med några av våra djur.

  Jag vet inte om hon har sida här men hon springer här o snokar iaf.

  SvaraRadera
 73. låter ju bra. hoppas kevin oxå växer ifrån sitt. vi har kaninen ute i en utebur. gillar han ej ägg, iförsig ej van vid det. hon har väl inget annat för sig.

  SvaraRadera
 74. Nej han är ju inte van vid att äta ägg o nu när han smakar så tycker han det är äckligt.

  Våra kaniner går oxå i uteburen, men katterna o hunden vi hade fick vi göra oss av med.

  SvaraRadera
 75. kan förstå det.vår kanin är en hårboll. kevin älskar ju djur men går det inte. ska ha katt sen men den ska vara ute

  SvaraRadera
 76. du får säga till mamma att hon försöker igen att kommentera i min blogg.

  SvaraRadera
 77. Jag har gjort det men hon vet inte riktigt hur hon ska göra för att få iväg det.

  SvaraRadera
 78. hej nu har vi internet igen skönt

  SvaraRadera
 79. Hade svårt att hitta din kommentar. Det var ett gammalt inlägg. Ja det är skönt att internet fungerar igen kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
 80. kan tänka mig det. vi lämnade in den den 6 aug o fick den igår. skönt. hittar ju recept på kakor till kevin här.

  SvaraRadera
 81. Ja det är bra med internet. Jag gjorde samma sak med Benjamin. Nu har vi Pontus som inte tål rött. Ingen mat med röda grönsaker eller kryddor i. Inte ens saft o sylt mm

  SvaraRadera
 82. då kan ni ej ha ketchup tomater m.m synd om han. dina barn har otur. astma, allergi av olika slag. se nu med svininfluensan. kevin får ej vaccineras. ägg i det o han är under 3 år

  SvaraRadera
 83. Nej vi kan inte ha det. Det var ju likadant med Benjamin när han skulle vaccineras. Vi fick gå till specialisthuset o vaccinera honom för skulle något hända så fanns han på rätt ställe. Fråga om han kan vaccinera sig där.

  SvaraRadera
 84. vaccinationen är ej kommen inu men på tisdag ska vi till en läkare. får se vad han säger. annars får vi ringa till barn kliniken i kristianstad. där vi nu får gå för att undersöka honom om allergi. vi testade ju honom mot ägg igen i våras, o han är allergisk. vi ville även testa igen mot djur. men läkaren tyckte inte vi behövde det. vi kunde testa oss fram. lite korkat, för tänk om vi skaffar en inne hund o det går bra i början , sen funkar det ej. ska vi då bara sälja den hunden o testa en ny. funkar ju ej.

  SvaraRadera
 85. Har ni testat honom innan mor djur? Var han allergisk då så är han ju det nu med. Det brukar inte vara något som försvinner. Däremot matallergi brukar försvinna. Fast han har allergin kvar mot ägg nu så kan han växa ifrån det. Det gjorde Benjamin. Han testades förra året o det var negativt. Kevin har några år till på sig att växa ifrån det.

  André är ff allergisk mot djur men idag kan han vara nära dom. Förutom om han är dålig innan vill säga.

  SvaraRadera
 86. ja han tål ej hund,katt o häst. men konstigaste är, ju att våra vänners hund kan han hålla på med ute utan att reagera. då är det som han tål den hunden.det är en utehund. men nu när han är inne med deras katter så börjar kevin klia sig. så vi får ge han förebyggande o ha tavegyl med oss. men sen en av våra grannar som har golden retriver. dom kunde han knappt vara med i 15-20 min, sen började han klia sig i ögonen. så där kan vi ej vara. dom som har dobbermann vet jag ej om han tål. vi ska ju skaffa katt imed vi har sorkar som förstör gräsmattan, men den ska vara ute hela tiden. o där är det ingen fara. varje gång vi ska till hans farmor o farfar så tar dom in sina hundar i burar i hundgården. så dom är ej i huset då. hoppas han växer ifrån äggallergin. han är ju luftburen med. konstigaste är ju att vi har inget med ägg i hemma, men han kan få exem ändån. bakar allt utan ägg. därför är internet bra. skönt att andré kan vara nära djur nu. hälsa honom o dom andra så gott.

  SvaraRadera
 87. Det kan ju vara hur mycket hår det är som yr från hunden med, men får han klåda så tål han ju inte djur. Synd.

  SvaraRadera
 88. ja det är synd. han kliar sig ordentligt. jag fick gå hem med honom när vi var hos grannen då. han kliade sig så.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...