måndag 1 juni 2009

Ny vecka

Abortläkaren George Tiller, som kritiserades hårt har skjutits till döds. Han var specialiserad på sena aborter. Han blev 67 år gammal.


Han blev friad i Mars från anklagelserna om 19 olagliga aborter på 6 år.

Någon hade förmodligen andra åsikter om saken.

Jag läste att Susan Boyle kom på andra plats i finalen. Efteråt så fick hon åka ambulans till psyk. Iaf om man ska tro tidningarna. Jag förstår inte hur tidningarna kan gotta sig i alla negativa händekser egentligen. Ju mer negativt det är ju bättre är det för dom.

Susan Boyle är inte van vid all uppmärksamhet efter ett stilla liv i Skottland. Varför kan inte folk respektera andra människor så de kan låta dom vara? Stress hade hon säkert innan inombords o mer blev det när pressen jagade henne o inte blev det bättre när alla kränkande ord och nicknamn nådde hennes öron.

Något som jag reagerade över var att det stod att läkarna på psyk hade sagt till pressen att de skulle ta br ahand om henne o att de var förvånade över att det var Susan Boyle som kom in.

Har inte de tystnadsplikt?

Oavsett om pressen visste om det innan så får väl inte läkarna bekräfta något?

Hon kom som sagt tvåa i den stora finalen men för många och säkert för sig själv så är hon en stor vinnare. Man behöver inte alltid komma etta för att vara en vinnare! Vinnare för mig är när man har kommit långt över sina egna förväntningar.

Ja ja...mina tankar om det.

Igår var det mors dag o det var en fin dag. Det var vårfest för tvillingarnas klass. Vi tog med oss fikakorgen o gick till sjöstugan. Riktigt trevligt. Sen hem o förberedde för kroppkaksbaket. Sen städning o tvättning.

Kroppkakorna blev bra. Det var första gången som jag gjorde dom. T.o.m min svärmor tyckte om dom o det är ett gott betyg :-) Min pappa var oxå här och åt middag.

På kvällen åkte vi it en stund till Iris o fikade o sen raka vägen hem o la barnen...sen var dagen slut. Vädret var kanon hela dagen.

Idag ska Pontus till dagmamman. Han har ju gått på dagis innan så det blir första dagen hos dagmamman (heldag)

Ha en fin dag alla...det ska jag ha!
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...