torsdag 15 oktober 2009

Blåsigt o kallt

Ja...att skriva om Blog action day 2009 climate change är inte så lätt att skriva. Det var ett svårt ämnet. Man hör ordet klimatförändringar. Man vet vad det är o vad det betyder. Man sitter o får ihop meninga o ord i huvudet. Sen när man ska sätta sig ner o skriva ner dom så låser det sig.
Varför? Det är tack o lov inte alltid det gör det! Man vill formulera sig på ett bra sätt men det är inte så lätt alltid att göra det skriftligt.

Ja ja...jag skrev lite iaf om det. Tur att det finns så många fler som skriver och de har nog mer o säga om ämnet än vad jag har. Jag ska iaf göra ett tappert försök ;-)

Jag vaknade i morse o ville bara ligga kvar. Vinden ven om knuten utanför men det hördes ibland precis som att vinden ville in i huset. Det är kallt o ruggigt. Det kan nog ha sin charm om man slipper att gå ut i det, men det var jag ju tvungen att göra när jag skulle till jobet. Jag skulle öppna idag då sambon åkte med sin mamma in till sjukhuset i Kalmar. Det blåste nåpgot så fruktansvärt kallt!

Vintern ligger på tur nu o den är en hack i hälarna känns det som. Jag längtar redan till nästa vår o denna vinter känns oändligt lååååååång! Det är väl ingen större hemlighet att jag praktist taget hatar vintern?!

Visst kan vintern ha sin charm o vackra dagar men de är få. Det blir oftast slask o vått.

Jag ska utvandra till Spanien tror jag. När jag blir äldre o barnen har flygit ur boet så är det jag som ska bo halva året i Spanien o andra halvåret i Sverige. Jag behöver ingen snö! Jag klarar mig galant utan den! Men jag ska inte sticka under stol med att jag faktist kan längta efter en härlig vinterdag där vinden är stilla o snön ligger fint på marken. Då tar jag barnen o går ut o åker pulka. Tyvärr så är det inte många av de dagarna för som sagt...slask är mer vanligt här tycker jag.

Min son ska med en kompis hem idag o min dotter ska ha en kompis med sig idag. Jag får lika många barn med mig hem oavsett :-)

Min stora flicka ska öva i kören idag o hon blev inte glad när hon inte fick cykla i morse utan hon fick åka bil.Vågar inte barnen cykla i denna blåsten. Hon tyckte nog jag var löjlig men då får hon tycka det ;-)

Nej...nu ska jag återgå till mitt jobb. Ni får ha en fin dag!



Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...