onsdag 23 december 2009

Drömmar

Jag hade en konstig dröm i natt. Jag älskar djur o i drömmen hade jag 3 st kattungar o en kaninunge som jag skulle ta hand om för de hade ingen annan. Jag matade dom med sked o fick dom att dricka vatten. Jag hade djuren i en kass/påse. En påse som inte såg ut som en riktig påse men det var dock en påse. Ur denna påse ploppade det ut små små grodor. Grönprickiga o lilaprickiga. Jag försökte fånga in dom men jag kunde ju inte fånga in alla.

Vi var i någon byggnad. Var vet jag inte. Vi letade efter något. Vi...men jag vet inte vilka alla vi är, men min mamma o pappa samt sambo var iaf med. samt några till som jag inte kan sätta fingret på vem det är.

Jag hittade en liten björnunge som jag tog med mig men jag kunde ju naturligtvis inte behålla den. Den kan ju bli lite farlig som stor så det var inget att tänka på. Den var mörkt o hade mycket hår på sig.

När det var dags att lämna den så hade björnen förvandlat sig till ett barn MEN det var inget barn. Det var ff en björn men jag hade svårt att lämna den. Jag var ju tvungen o när jag lämnade den där vi hade bestämt så fanns det helt plötsligt två st. Det fanns en liten mindre björnunge som såg ut som ett barn.

Jag kunde inte lämna båda så jag tog en av dom som råkade bli den första jag först såg.

Jag vaknade där o jag kunde inte jag kunde lämna kvar den andra lilla björnungen som såg ut som ett barn. Varför tog jag inte båda?

Var får man sina drömmar ifrån o vad är det som gör att man drömmer som man gör?

Jag ahr haft en annan dröm där jag letade efter en babyflicka som var min men som på något sätt hade kommit bort. Någon hade fört bort flickan.

Jag hittade massor med bebisar men det var alla pojkar. Jag kunde kunde inte lämna kvar dessa pojkar så jag hade alla med mig på resans gång.

**********************************************

Det var lite av min dröm. Nu sitter jag här med en kopp kaffe. Barnen sover fortfarande. Trötta efter gårdagens bestyr. Idag ska jag lägga julklapparna under julgranen. Har inte gjort det tidigare för vi har ju en liten Pontus som är nyfiken av sig.

Vi har haft några framme o dm har han inte rört så nu vågar man nog lägga fram även de andra.

Jag hoppas ni får en underbar dag mina vänner. SKöt om er!

Stor kram
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...