torsdag 31 december 2009

Galning lös i Finland

Det springer en galning lös bland folk i ett köpcenter i Finland. Han avlossade 7 skott och av dom skotten dog 4 personer. Polisen är förtegen om det hela men de säger sig veta vem det är. En kille som är född 1966. Den misstänka killens x-fru har hittats död i sin lägenhet.

Så jäkla meningslöst handlande. Jag kan inte förstå hur han kunde smita i ett köpcentrum. Kanske är det lätt, jag vet inte men det verkar så iaf. Det positiva är att polisen vet vem gärningsmannen är nu ska de bara hitta honom med.


Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

1 kommentar:

 1. Har man gått så här långt, dödat sin käraste och sedan dödat sig själv, då måste man ha kopplat bort allt förstånd, och låtit känslorna förmörka ens sinne.

  Det är en stor tragedi varje gång det sker. Och det är inte första gången eller sista gången svartsjukemord sker, oavsett vad man kallar sig för, som alban, finsk, svensk, muslim, kristen o.s.v.

  Att lära sig hantera och kontrollera sina känslor är mycket svårt. Varje dag av ens liv så lär man sig något nytt om sig själv. Ifall man har vänner och bekanta som kan hjälpa en bearbeta sådana känslor, då går det aldrig så långt som detta gjorde.

  Som förälder har man också ett ansvar för att försöka att lära sina barn hantera och behärska sina känslor.

  Det är alltid svårt att prata om känslor, särskilt destruktiva sådana. Även om det är jobbigt så skall man för den skull inte låta bli att försöka.

  Gör man det, så lär både en själv och barnet, något om sig själv, och vem man är.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...