måndag 28 december 2009

Naiva jag om flyktingsbarnen

http://www.jnytt.se/nyhet/28913/de-fem-pojkarna-ljog---dumpades-inte-i-skogen
Jag skrev tidigare idag om flyktingbarnen (här). Kommentarerna var inte lika positiva som mitt inlägg. Det gör inget för alla tycker vi olika o det har man rätt till.

Jag var naiv o det var synd om mina barn mm mm. Jag anser mig inte vara naiv. Jag vet att möjligheten finns att det inte är så som pojkarna säger men oavsett hur de har kommit hit så är det barn vi pratar om.

Det sägs att de inte blev dumpade i skogen utan de blev avslängda från tåget för de inte hade biljetter. När man läser vissa personers kommentarer så skulle det vara värre än att de dumpades ute i skogen.

Folk retar sig på att de inte talar sanning o att de har familjer som de sen tar in så fort de har fått uppehållstillstånd.

Visst...det kan vara så, men innan någon VET något så ska de behandlas med respekt. Ja det ska dom iaf, men det hoppas jag att folk förstår.

Det finns risker med allt, men man får ju ta det från dom står idag o ta det därefter. Oavsett så måste man ändå ha i bakhuvudet att det är barn det handlar om.

Läs mer om detta i Dagen.se - Sveriges Television - Svenska YLE - Sveriges Radio


Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...