torsdag 21 januari 2010

Partiledardebatt

Skillnaden mellan blocken är övertydlig

Sverige är ett bra land – ett föregångsland, sa statsminister Fredrik Reinfeldt (M), när han inledde gårdagens partiledardebatt.

Är det någon som följer debatten? Det är valår i år. Jag undrar om de som röstade på Reinfeldt kommer att fortsätta att rösta på honom. Eller har de lärt sig av sina misstag?

Dessa år som Reinfeldt har fått styra så har det mesta gått åt skogen för många. Jag tycker att det finns mer arbetslösa nu än för fyra år sen. FLer fattiga människor som försöker hanka sig fram på den lilla ersättning som de får.

Fler människor som fått psykiska besvär pga att kraven är för höga. Man kan helt omöjligt livnära sig på den ersättning man har då man är arbetslös. Speciellt inte när ersättningen sänks efter en viss tid. Jag menar arbetslöshetsersättningen alltså.

Jag vet inte på vem jag ska rösta på men jag vet att det inte blir Fredrik Reinfeldt som får min röst. Han har gjort sitt tycker jag.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Inte vidare vetenskapligt.. "jag tycker att det är fler arbetslösa nu". :-)

    Oavsett tyckande beror rådande arbetslöshet på finanskrisen och bristande efterfrågan ute i världen.

    SvaraRadera
  2. Sedan Socialdemokraterna tog makten på slutet av 1930-talet i Sverige har det inte startats ett enda nytt storföretag som fortfarande är Svenskt här. Socialdemokraterna drev IKEA och Ingvar Kamprad på flykt till Holland och Schweiz, de drev Tetra-familjen till England. De som finns kvar har S gjort speciella skatteavtal med för att inte de också ska lämna landet. Samtliga sveriges 10 viktigaste företag räknat i antal anställda och underleverantörer startades innan Socialdemokraterna kom till makten. Ericsson, Volvo, Saab, ABB, Atlas Copco, Astra, Sandvik, SCA, Skanska, SKF, Scania, Electrolux.. alla.. ja alla startades de före Socialdemokrater tog makten i Sverige. Det enda S lyckats med är att totalt förstöra ett av världens mest blomstrande företagsklimat.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...