söndag 18 juli 2010

Äktenskap

När folk gifter sig så är det oftast utav kärlek. Iaf så är det ju det man tror och hoppas på. Men när ett par gifter sig där man vet att den ena gör det bara för att få bevisat på att vara älskad så kan det aldrig båda gott.

Det finns dom som gifter sig för att de inte vill vara ensam. De tror att äktenskap är det bindande faktorn, men man lurar bara sig själv.

Ett äktenskap måste byggas på kärlek, tillit och ärlighet. Finns inte det så kommer äktenskapet inte vara så länge. Jag brukar önska brudpar all världens lycka men i vissa fall så känns det meningslöst då man vet att den lycka som behövs för ett lyckligt äktenskap finns inte. Så stor lycka finns inte att få. Tyvärr.

I vissa fal är man t.o.m lycklig över att slippa att bevittna sådana stora misstag.


Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarnaFollow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 kommentarer:

 1. Jag är glad att jag följde hjärtat och inte hjärnan :-D När de jobbiga dagarna kommer är det kärlek och inte förnuft som håller ihop äktenskapet ;-)

  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Visst är det så. Kärleken måste finnas annars blir man aldrig riktigt lycklig.
  Kramis.

  SvaraRadera
 3. Lite beror det ju på vad man menar med kärlek också.
  Mina föräldrar var gifta i över 40 år och jag har nog alltid trott att de inte alls hade någon kärlek på nåt sätt, ändå förstod jag på slutet innan pappa dog att det fanns en slags kärlek ändå som jag aldrig riktigt såg eller förstod eller så kom den just på slutet nån gång, jag vet inte.
  Man lär sig ju så mycket genom kriser också och det har jag och min man kommit långt på, just det där att inte ge upp det första man gör liksom utan kämpa på är ju också viktigt.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. MIB. Visst kan det vara så. Vad jag menar är de som gifter sig för att få ut något av det för egen vinning skull.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...