fredag 30 juli 2010

Sexuella övergrepp, pedofiler och incest

Sexuella övergrepp.Det är något som händer och sker vart man än vänder och vrider sig. Det finns både offer och förövare. Ibland så är förövaren själv ett offer. Men det ursäktar ingenting.

Läste om en flicka som sa sig varit utsatt av sin farfar, men hon tog tillbaka sin version dagen efter. Jag har svårt för att tro att ett barn ljuger om sådant men det har ju hänt. Iaf enligt experter och tidningar. När barn vet mer om det sexuella än vad den borde då är det något som är fel.

Ett sexuellt övergrepp behöver inte bara innebära rent sexuellt utnyttjande utan det övergrepp är om barnet tex tvingas att se på när andra har sex. Vare sig det är i verkligheten eller på film.


Övergrepp är när man tvingas göra något som man inte själv vill.

Att vara utsatt och sedan inte bli trodd på är fruktansvärt. Man måste vara försiktig när man kommer med sin egen tro. Finns det två som varit med om samma sak så är det ändå olika känslor inblandade och det finns två olika versioner. Ja än fler egentligen för det finns förövarens med.

Pedofiler finns överallt. En pedofil är en vuxen som tänder på barn. Men hur räknas det om ett barn gör övergrepp på ett annat barn och fortsätter med sina övergrepp tills förövaren kommit upp i vuxen ålder? Räknas förövaren som pedofil när personen blivit 18 år?

Relaterade blänka:


Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...