lördag 24 juli 2010

Skitpratare och lyssnare

Sommaren går mot sitt slut. Iaf högsommaren. Har vi tur så får vi smaka av sommaren lite till i augusti. Vilket är snart. Det är inte klokt. Vi har bara en vecka kvar sen är denna månaden slut. Vart har juli månad tagit vägen då?

Man ville så mycket men man kom aldrig till skott. Men riktigt så är det inte heller. Tiden har inte räckt till bara. När man tänker på att tiden springer i väg och att man missar så mycket så får det mig att tänka på alla dom människor som inte värdesätter sina liv bättre än vad dom gör.

Man har bara ett liv och det måste man vara rädd om. Inte bara sitt eget utan även andras. Det finns dom som sätter sig själv före alla andra och de bryr sig inte om vilka de måste trampa på för att komma dit de vill.

Folk pratar skit och far med osanningar. Folk lyssnar och tror blint på vad de hör. Jag vet inte vilka människor som är värst egentligen. Dom se pratar eller dom som lyssnar?!

Folk som är  beredda att gå hur långt som helst för att själva komma i bättre dager hos andra kan bli farliga. De kan vara beredda att gå låååångt för att få "sin" sanning bekräftad.

Man har stött på några sådana människor i sitt liv. Vissa har man haft på nära håll. Skrämmande men framförallt jobbigt. De människor som är så falska kommer inom kort få smaka av verkligheten. Den verklighet som är den riktiga och inte hos den som strör skit.

  • Ett mynt har två sidor.
  • Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
  • Det du ger får du tillbaka


Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...