måndag 16 augusti 2010

Undebar helg gången

Helgen har gått och veckan har börjat. I lördags så hade vi besök av en gammal klasskamrat till mig. Det var jätteroligt att träffa henne igen. Vi har inte pratats vid så som vi gjorde i lördags på flera flera år. Hon hade sin familj med sig och det var roligt att få träffa dom. Nu hoppas jag på fler pratstunder framöver.


Vi var på ett litet äventyr i går. Vi åkte mot norra öland och hamnade i fagerrör. Där åkte vi tåg genom trollskogen. Barnen hade roligt och de små var förväntansfulla.
Jag älskar naturen och att fota naturen är en självklarhet. Jag tycker det är vackert med träd tex och naturligtvis så fotade jag en del när vi åkte tåget.


Det tog en timma ca att åka fram o tillbaka med tåget. Det gick inte så fort. Det var väl en 10 km/h.

Efter tågturen så styrde Fredrik bilen mot Böda sand. Där har de en stor och fin lekplats som vi tänkte att barnen kunde leka sig trötta på.
Vi passade på att äta där med. Sen var det meningen att vi skulle åkt o hämtat en kattunge men den som ägde den sa att mamman hade gått i väg med sina kattungar. Så det blev inget. Får väl se om det blir en ny familjemedlem framöver.


Smickra mig ;-)  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger ;-)

5 kommentarer:

 1. vad fina bilder!
  trollskogen är en bra dagsutflykt!

  härligt att återse gamla vänner igen!

  tävla gärna om en hello kitty väska inne hos mig!

  SvaraRadera
 2. Hej igen.

  tävlingen om klockan är slut. Nu är det en ny tävling om en hello kitty väska. ser att min sidkolum på bloggen strular till det lite. men här är direkt länken! var med där=)

  http://emis.myshowroom.se/?p=5621

  hoppas kvällen blir bra för er allihopa!

  SvaraRadera
 3. Vad mysiga bilder =)
  Jag har två tävlingar hos mig som kanske kan intressera dig. Den ena presentkort från BAMBA.se (300 kr) och den andra valfritt smycke á 150 kr från Love and be proud. Kika gärna in :)
  Kramis/
  Fia

  SvaraRadera
 4. Fia. Jag har provat att komma in till dig flera ggr. Tänkt att det är strul med blogger eller nått. Men jag kommer inte in till dig. Tyvärr.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...