onsdag 15 september 2010

Livet går vidare mot höst

Vaknade i morse o kände att jag skulle vilja ligga kvar lite till men det fanns ingen tid till det så det var bara att vara snäll o gå upp. Barnen skulle upp och det var frukostdags. Iaf för dom som kan äta frukost. Alla kan ju inte det. Var själv likadan innan jag fick barn. Jag kunde inte äta. Det fastnade i halsen kändes det som. Nu är det inga problem med det :-)

Pontus är för söt. Han o Hampus går ju på dagis nu o det går så bra. Pontus säger hej då redan innan vi närmar oss ytterdörren. Puss o kram ute i regnet. Jag följer med in o han stövlar in o sätter sig och ska ha ännu en puss o kram o sen säger han bara hejdå.

Fredrik följer med Hampus in o det går oxå bra för honom. Han tar sin frukosttallrik lastad med gröt o sätter sig o äter den så fint så. Duktiga killar jag har!

Tvillingarna går i andra klass nu. De är jätteduktiga. De har redan gjort läxan som ska vara inlämnad på fredag. De har en vecka att göra den på men de gör den direkt när de kommer hem i stort sett. Lika bra det. Då är den iaf klar i tid.

Det går jättebra för min näst äldsta son med. Han har kompisar o han blir inte mobbad där. Äntligen så är han accepterad för den han är. Det tog bara 5 år, men bättre sent än aldrig. Det går bra för min dotter Stéphanie med. Hon har ju aldrig haft problem med att ha o få kompisar. Hon blev accepterad från första stund. André. Han går på gymnasiumet nu. Han trivs o allt fungerar jättebra. Det är så skönt!

Just nu står jag på jobbet. Jag har fixat en cykel. Har lagat kaffe så det ska jag snart förtära. Det är lugnt just nu på fronten. man är inte riktigt van vid det, men det är ju så på höst o vinter halvåret här.

Tänkte i morse när jag gick ut att hösten har kommit o snart är det vinter. Den tiden jag fasar för. Min hall invaderas av vinterkläder o stövlar. Blöta kläder och geggiga golv. Det blir ju det när barnen stövlar in efter en stund ute på gården. Höstdagarna kan ju vara fina men jag längtar ändå till våren. Jag följer hellre naturen när den vaknar till liv än när den "dör" ut.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ha en fin dag!
Intressant?
Prenumerera på nyhetsbrevet

Smickra mig ;-)  Flattr this Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

6 kommentarer:

  1. skönt att det går bra för alla barnen!

    ja hösten e verkligen här nu, man ligger gärna kvar en stund i sängen =)

    trevlig kväll på dig

    kram

    SvaraRadera
  2. Ni måste ha en stor hall för att få plats med alla stövlar och kläder!

    SvaraRadera
  3. Hur gammal är Pontus?? Roligt det går bra för de på förskolan.

    Har din ena son blivid mobbad? Har han fått byta skola?

    Hampus har spelat fotboll det är hans liv men han skadade sitt knä. Så hans korsband var av så de har gjort ett nytt till honom. Sedan var 2/3 av minisken så skadad så de fick ta bort det.

    Vicki

    SvaraRadera
  4. Jag har inte så stor hall som jag skulle vilja ha ;-)

    Pontus blir 3 i slutet på Januari, Några månader dit men tiden går fort.

    Ja min ena son har blivit mobbad. Vi kommer från skåne från början o när vi kom hit så blev han mobbad, men han bytte inte skola utan han kämpade på. Nu när han började 7:an så splittrades alla 6:or vilket var positivt.

    Aj då. Inte bra om han tycker om att spela fotboll. Spelar boll gör mina 3 pojkar med. Hur är det med pojken nu då?

    Kram på er alla. Hoppas ni får en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Själv älskar jag hösten mer än våren faktiskt. Den är mycket lugnare på nåt vis. Fast jag längtar inte till vintern, den är inget kul. När man hade småbarn vard et roligare så jag är lite avundsjuk på dej som är småbarnsförälder faktiskt. Just att leka med ungar ute på vintern är rätt kul ju :-)

    SvaraRadera
  6. Jo det är ju sant. Att vara ute med barnen är skoj men jag är det hellre när snön är borta ;-)

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...