onsdag 8 september 2010

Sakineh kan stenas till döds på fredag.

Stenad till döds. När tiden är inne då man ska vandra vidare utan kropp så önskar man att det ska gå smärtfritt till väga. Att bli stenad till döds är knappast att vandra vidare för att livet har gjort sitt på jorden.


Många har följt Sakinehs väg. Jag är en av dom som har skrivit på protestlistan mot döddomen. Tyvärr så tror jag inte att den namnlistan hjälper. Skulle det hjälpa med en fortsatt påskrivning på listan så ber jag er som inte redna har skrivit på att skriva på. Det kan ni göra här.

Vill ni gå med o stödja Sakineh på facebook så gör ni det här.

Ni som inte har läst om Sakineh vet inte vad det hon är straffad för. Hon ska bli stenad till döds pga en påstådd kärleksaffär. Oavsett om den är påstådd eller ej så är ingen förtjänad att stenas till döds! Hon har fått 99 piskrapp och nu sedan 14 dagar får hon inte träffa sina barn.

Tiden börjar rinna ut. Hon skulle ha blivit stenad redan i somras men det blev uppskjutet. Det kan dock bli redan på fredag för då är högtiden Ramadan över.

Jag förstår inte hur någon kan ha den strafformen som de har. Jag förstår ännu mindre hur de tänker när de delar ut straffen. En 13-årig anmälde en våldtäkt. Hon stenades till döds.  Hon ska först bli våldtagen o sen ska hon straffas för att hon blev det. Helt otroligt!

Jag önskar av hela mitt hjärta att Sakineh slipper gå denna död till mötes. Inte bara hon utan alla som får denna strafform.

Läs mer i SR , aftonbladet

Scaber Nestor skriver ett intressant inlägg om varför aftonbladet ska göra UD,s jobb angående Sakine Ashtiani-fallet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant?

Smickra mig ;-)  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

1 kommentar:

  1. nääe, fy vad hemskt!!! Hur kan man behandla en människa på det viset??
    Världen är bra konstig på vissa ställen!!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...