tisdag 12 oktober 2010

Optikbutiken.se

Har ni glasögon och behöver nya? Har du svårt för att välja några som du tycker om och till rätt prisklass? Jag har det iaf. Går jag in i en vanlig butik så ser man massor med bågar och man vet inte vilka man ska titta närmare på.

Optikbutiken.se  har ett bra utbud och de är mycket prisvärda. Man kan välja mellan över  180 st bågar och av dom kan man få låna hem 3 par helt gratis och det är utan köptvång. Man kan i lugn o ro testa och prova. 

Det är enkelt att leta bland glasögonen. Mycket tack vare de kategorier som de har.  De har för dan, herr och barn. Priserna är inte så höga om man ska jämföra med en vanlig bemannad affär. Glasögonen kostar från 395:- och det är inkl. enkelslipade glas med styrka.

Jag har inte handlat glasögon via nätet men jag har tänkt att göra det när det är dags för nya för min del. Jag kommer att bli kund hos Optikbutiken och jag tror inte att jag kommer att bli missnöjd.

Sajten är helt klart värd ett besök. Sidan är som sagt mycket välgjord och trevlig och man får se många fina bågar till ett mycket bra pris.

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Jag har en kompis som köpt över nätet & hon är jättenöjd :)

    /Kram denna härliga Höstdag!

    SvaraRadera
  2. Ja min mamma o syster har oxå köpt över nätet o de är hel nöjda. Ska testa det när det blir dags för byte.

    Kram kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...