onsdag 3 november 2010

Tvillingar och pseudotvillingar

Denna timme som man ska envisas med att skruva fram och skruva tillbaka. För mig är den väldigt onödig! Sen vi skruvade tillbaka klockan en timma så har Pontus vaknat tidigt! Han vaknar inte bara tidigt utan väldigt pigg med. En annan är inte pigg när man måste gå upp med en pigg pojke som kan soa middag lite senare.

Vädret ute är ju inte det bästa heller. Vi hade planerat att ta de stora barnen och mellanbarnen ut på fisketur på norra Öland. Men det blev inte så nu pga vädret. Det är grått o kallt och väldigt blåsigt. Det blir en innedag med tv förmodligen. Finns inte så mycket för barnen att göra idag iaf.

Läste i aftonbladet att en mamma hade fått tvillingar fast det ena barnet var mörkt och det andra var ljust. Mamman är mörk o pappan är ljus. Det är ju lite häftigt det där. Det blir lätt att skilja på barnen iaf ;-)

Jag har ju oxå tvillingar men det är lätt att skilja på dom med. Det är nämligen en pojke o en flicka :-) Pseudotvillingar har oxå. Vilket innebär att det är max 18 månader mellan ett syskonpar. Det är bara 16 månader mellan Robin och Stéphanie så de räknas som pseudotvillingar.

I morgon fyller tvillingarna 8 år. Då blir det kalas med andra ord. Jag måste handla till Beatrice för jag har inte allt till henne än, men Benjamin är klar. De blir nog glada iaf när de har öppnat sina paket!

Tänkt att de blir 8 år. När vi kom till ön så var de bara 2 1/2 år och sprang i blöja. Nu går de i andra klass och är hur duktiga som helst. Benjamin spelar fotboll och Beatrice dansar.

De är som natt och dag annars. Benjamin är mer den lugna typen med Beatrice är som ett litet yrväder :-) Men båda är lika charmiga för det!

Ni missar väl inte min tävling som jag har där ni kan vinna ett hemligt paket? Tävlingen avslutas i övermorgon. För att komma till tävlingen så trycker ni HÄR.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

5 kommentarer:

 1. Men då har ju jag också pseudotvillingar! Hade jag ingen aning om. Men lite roligt känns det ;)
  Det är 1 år, 4 månader och 10 dagar mellan mina två första barn ;)
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Ja det har du då :-)
  Visst känns det lite häftigt :-)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Ja men visst är det du :) fick du inte mitt mail? i så fall kan du väl maila din adress till sweetzazza@hotmail.com :)

  SvaraRadera
 4. Kul med tvillingar, alltid när jag var mindre så önskade jag mig tvillingar när jag blev stor, men klart de är mycket jobb.
  Min mamma är trillig :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Wow. Trilling?! Vad häftigt!
  Jag har sett så många trillingar faktiskt, men för några år sedan såg jag tre små trillingpojkar :-)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...