lördag 13 november 2010

Ung och bortskämd

Ung och bortskämd. Varför går man med på att medverka i ett sådant program om man inte vill framstå som att man skämmer bort sitt barn? Rubriken säger ju allt så vilseledd vill jag inte påstå att de medverkande är.

Om nu tv säger till en vuxen människa att hon/han ska diska efter sin dotter/son för attd et ser bra ut eller plocka fram saker som föräldern sen ska plocka undan för att det ska se bra ut. Varför gå de till viljes då? Ingen tvingade väl föräldern att göra det?

Om nu en förälder i ett program som ung och bortskämd skämmer bort sitt barn så är det väl lite sanning i det. Varför är dom med annars? Det är så lätt att skylla på alla andra som i detta fallet blir tv:n. De är rädda för att andra ska se dom som hembiträden. Då är det lättast att sluta att uppföra sig som ett och lära sitt barn att ta eget ansvar!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

4 kommentarer:

 1. De har stått en hel del om programmet men jag har missat de, kanske ska kika på play om de finns där.
  Man blir väl bara arg och se dom bortskämda ungarna.
  kram

  SvaraRadera
 2. Tassar förbi o tipsar dig som för ett år sedan deltog i en tävling hos mig, en med chans att vinna en VALFRI produkt från en underbar inredningbutik! Kanske ingen vinst då men nu har du chansen igen..

  http://uj76.blogspot.com/2010/11/tant-lottar-ut-valfri-produkt.html

  ..då jag kör denna favorit i repris =)

  SvaraRadera
 3. Tassar förbi o tipsar dig som för ett år sedan deltog i en tävling hos mig, en med chans att vinna en VALFRI produkt från en underbar inredningbutik! Kanske ingen vinst då men nu har du chansen igen..

  http://uj76.blogspot.com/2010/11/tant-lottar-ut-valfri-produkt.html

  ..då jag kör denna favorit i repris =)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...