måndag 3 januari 2011

Familjen Annorlunda

Jag är dödstrött. Jag fattar inte vad det är, men det är väl något skit som går. Fredrik har legat sjuk o min dotter ringde hem nu o sa att hon hade kräkt. Min son hade ont imagen och min andre son har ockuperat toaletten. Hampus kräkte i natt så det är kanske inte så konstigt att man mår som man gör kanske.

Ikväll kommer familjen annorlunda. Vi fick en förfrågan tidigt i höstas av tv om vi ville vara med i programmet, men två i familjen ville inte och kanske var det lika bra det. Man granskas från topp till tå och jag vet några som gärna hade velat se programmet enbart för att se hur vi har det hemma och det kan jag vara utan. Vissa personer vill man inte ta in på livet. Det är bara så. Jag ska se det iaf då jag har en bloggsyster som är med. Ska bli roligt och se henne och familjen igen.

Vi har varit lata idag. Jag städade sonens rum. Får passa på när han inte är hemma ;-) Efter det så beställde vi hem pizza. De små ville ha pannkakor så jag gjorde några till dom. Nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker bli människa idag med, men det ser dåligt ut med det. Ska försöka att ta mig till affären och köpa hem lite läsk till i kväll tror jag. Kanske hjälper Coca cola.

Nu har de hittat ännu en kropp i Per Oscarsson hus. Tjatigt jag vet men jag säger det igen att jag hoppas på att det inte är han och frugan de har hittat, men jag vet att det bara är löjligt och osannolikt att ens tänka det, men man hoppas ju. Eller hur? Man får spara det livsverk han har gjort i stället. Han var en mycket duktig skådespelare!

Aftonbladet är roliga ibland med sina rubriker. Nu har de en som heter: Efter kylan kommer töväder. Ja det är ju ingen rubrik som lockar precis för det förstår vilken människa som helst att det alltid kommer töväder efter kyla. Våren kommer ju efter vintern.

Ja jag längtar till våren. Det är ingen nyhet det heller, men den får gärna komma fortare än kvickt. Nu skajag dricka mitt kaffe och sen handla. Ha en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

6 kommentarer:

 1. Kräksjuka är inte kul :( Hoppas du slipper.
  jag längtar också till våren, har fått nig av all kyla nu.
  Kramiz och ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Hallå min vän...
  Först och främst... skynda dig att svälja 12-15 vitpepparkorn... hur lätt som helst... du hinner inte smaka att det är starkt... ta annars Cola till, om du har ...
  På sjukhusen när maginfluensan grasserar i alla rum ...och vi tog alltid denna "dundermedicin" och blev inte sjuka...
  Nu är du kanske redan smittad... men testa ändå!
  Alltid intressant följa din fina Blogg. Krya på er alla! Kram!

  SvaraRadera
 3. Men gud så kul det hade varit att se dig och din familj i tv:n!!! MEN JAG FÖRSTÅR att du INTE vill vara med eller inte vill bjussa vissa på det!!! Bra att du inte deltog för du hade säkert ångrat dig! Man blir ju "synad in i sömmarna":(
  Jag ÄLSKAR det programmet och det gör min 8 åriga dotter också, så hon fick vara uppe en timme längre ikväll för att se det.
  Så nyfiken jag blir på vem du känner;)
  Jag saknar familjen från norrland!
  En sak som är säker är att jag blir så impad av att man klarar av alla dessa barn;) Men man blir också avis på att ha glädjen till alla dessa barn! Du har tur du!!!!

  Nu har jag registrerat mig på den där "gratis sidan". Fattar inte riktigt ännu hur man gör men det ger sig säkert!
  Har du fått någon produkt???
  Hoppas du har haft en mysig jul och nyår!
  GOD FORTSÄTTNING!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hej min anonyma vän ;-)
  Tack för rådet. Vitlök ska ju vara bra annars så några vitlökskorn ska man kunna få ner. Ska nog testa det senare.
  Tack. Det är roligt att du följer min blogg. Önskar dig en fin fortsättning. Kram kram.

  Ja Eva. Visst hade det varit roligt att vara med. Det tror jag, men ska man överväga det hela för alla inblandade så tror jag attd et var bäst att tacka nej. Nu var det inte jag som inte ville i familjen men i efterhand när man tänkt efter så skulle det varit roligt men samtidigt som du skrev så blir man synad.

  Jag är inte rädd för det men många söker bara efter alla fel och mår bra av att ställa till skit om det.

  Tack vännen. Jag önskar dig oxå en fin fortsättning.

  Kramar till er alla.

  SvaraRadera
 5. Eva. Glömde ju att svara på din fråga om gratis produkt. Förlåt. Nej jag har inte fått något därifrån än men jag är oxå ny där och har inte hunnit att samla poäng. För det är det man ska göra har jag förstått. Önskar dig lycka till :-D
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tycker det är ett jättehärligt program. Det blir helt andra värderingar o prioriteringar i storfamiljer än i den traditionella kärngruppen. Tummen upp :)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...