tisdag 22 februari 2011

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dags att skriva vad jag ångrar i mitt 30 dagars tema. Det finns en del som man ångrar och ibland när man sitter och tänker tillbaka så är det massor man ångrar. Men ibland så måste man se vidden av det hela. Det ena ger det andra och det man ångrar kanske hade orsakat förlust på något annat. Sådant som man inte vill förlora.

Jag har varit med om en del i mitt liv. Några jättebra och roliga saker och händelser och vissa mindre bra och roliga. Man har haft några förhållanden i sitt liv som jag verkligen först ångrade, men när jag tänker sedan efter så hade jag inte haft det som håller mig kärast. Mina barn. Alltså så ångrar jag inte dom förhållandena oavsett vilket helvete jag än har haft med några av dom. Jag skulle gå igenom det än idag fast jag har facit i handen för det finns inget som är så underbart än mina barn! Jag skulle mer än gärna dansa igenom helvetet för mina barn skull!

Det finns något som jag verkligen ångrar och det kan låta mycket hårt. Men man måste ibland sortera det som finns i ens närhet för att själv må bra. Det är bara så. Ingen annan vet hur jag mår mer än jag själv och orsakas mitt mående på grund av en person ja då måste jag säga upp den bekantskapen. Det finns dom som äter upp en och som bara måste ha all uppmärksamhet. Får den inte det så tar dom det.

Jag hade kontakt med ett syskon innan, men bekantskapen sades upp. Jag tänkte ärligt talat inte så mycket på det, tyckte mest det var synd att jag även förlorade kontakten med barnen i familjen. Men man kan inte få allt. Jag mådde bra och det gjorde mina barn med. Sen kommer det som jag faktiskt ångrar. Jag gav denna människa en chans och det visade sig att personen inte hade förändrats. Det kom fram att ännu en gång så hade skitsnack pratats med andra runtomkring en bara för att denna person skulle stå i centrum och alla skulle tycka synd om den personen.

Bekantskapen är uppsagd men jag ångrar faktiskt att jag gav den personen en andra chans. Nej det är inte riktigt sant. Det var ingen andra chans. Jag får nog lägga till några nollor för att det ska bli rätt.

Jag är inte långsint men oärliga människor har jag svårt för. Jag kan inte förstå att det ska vara så svårt för att säga sin hjärtans mening och sedan stå för det man tycker. Jag gör det. Visserligen har jag förlorat en del bekantskaper på grund av det, men det har aldrig varit riktiga vänner heller. Sanningen är alltid bäst att uttala. Men visst kan den vara illa hörd!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...