fredag 25 februari 2011

Tysklands Fritzl till Facebook

Han kallas för Tysklands Fritzl och han står åtalad för 350 övergrepp på styvdotter, dotter och styvson. Dessa övergrepp ska han ha ägnat sig åt  i över 20 år. Det sägs att han har gjort sin styvdotter med barn och de ska numera ha 8 barn tillsammans. Frun vägrar vittna mot sin make. Mannen är 48 år gammal och arbetslös. Hans advokat säger att han är psykisk sjuk.

Oj. Det var en del att ta in. Psykisk sjuk? Ja sjuk är han iaf. Det kan vi alla nog skriva upp på. Han är alltså pappa till sin styvdotters alla barn vilket DNA test har bevisat och hans fru vill inte vittna mot honom. Ja enligt min åsikt så är hon lika skyldig som han isf. När hon inte vill vittna mot sin man för detta fasansfulla brott han har begått så är det som att hon går med på det han gjort och då blir hon i mina ögon medskyldig. Hon är ett lika stort svin rent ut sagt som mannen själv.

Sen 15 års fängelse?! Vilket skämt. 15 år är ju ingenting. Han är skyldig till 350 övergrepp och han kan få 15 års fängelse???!!!! Det skrämmer mig ärligt talat.

Läs mer i expressen - Helagotland

Har ni hört att mna kan döpa sitt barn till Facebook? Visst vill man ha lite annolrunda namn till sina barn ibland men Facebook? Är det ett namn överhuvudtaget? Nej inte enligt mig men det finns några som tycker det och döpte sitt barn till Facebook. Galet!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...