lördag 19 mars 2011

3-årig som är alkoholiserad

Jag läste på aftonbladet att en treåring får behandling för sin alkoholism. Jag trode att jag först läste fel på åldern men det stämde tydligen. Barnet var bara tre år gammal. Vart är världen på väg? Barnet ska ha fått i sig alkohol under en sex månaders period men de vet inte hur. Hur vet dom då att det är under sex månader som barnet fått i sig alkohol?

Till något mer positivt. Jag fortsatte att läsa aftonbladet och det stod att dricker man minst en kopp kaffe om dagen så har man minskat risken för att få stroke. Speciellt om man är kvinna. Jag dricker mer än en kopp kaffe om dagen så det låter ju tryggt. Om man nu ska tro på allt det där.  Men visst hade det varit skönt om det hade gjort det. Stroke har man sett på nära håll. Pappa har fått det några gånger och flera tia-attacker. Var gång det har hänt har man varit livrädd. Man vet inte hur det blir eller hur det ska gå. 

Jag bodde  ju i Eslöv innan jag flyttade hit. Jag läste nu att en 38 årig man från Eslöv har blivit dömd för pedofili. Han utnyttjade situationerna rätt så bra-. Flickan som bara var 13 år hade det inte bra hemma och han och hans familj tog flickan under sina vingar. Mannen i huset tog sig inte bara an flickan utan han tog sig friheter med flickan med. Det var sexuell kontakt och pornografiska bilder och det sistnämda hade mannens fru hittat och anmälde då sin man. Bra gjort !!!

Undrar om man vet vem människan är? Kan ju göra det tyvärr då jag är från Eslöv och bodde där under några år. Eslöv är inte så stort så kanske vet man vem mannen är. Jag vill inte veta om jag vet vem han är. Pedofili är något av det värsta jag vet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...