lördag 5 mars 2011

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Jag tänker ta dagens blogginlägg som ett sista ögonblick i 30 dagars tema bloggande. Jag älskar att vara med familjen och att vara ute i den vackra naturen där det finns just underbar natur och underbara djur.

Idag var jag, Fredrik, Beatrice och de två små Hampus och Pontus med svärmor med STF Ölandskretsen på Strandtorp hos några som har massor med får. De arbetar med och uppföder får. Det var så roligt att se dessa små liv som ska bli stora. Tyvärr slutar det roliga där för de stora åker sedan vidare till slakt. Stackars djur. Men de var söta de små. Några av dom var bara två dagar gamla.Vi fick höra lite fakta om gården och deras produktion. Det var rätt så intressant faktiskt. Jag tyckte bara synd om djuren när man fick höra att de en dag ska slaktas. Men det är ju så livets gång är.

Här står Beatrice, Pontus och Hampus

Pontus ville inte går därifrån så han gjorde det som han trodde skulle hjälpa ;-)
Japp. Han lade sig ner på marken och surade lite...skratt...Visst är han söt?

Vi gick sedan en runda. Det var fint väder och naturen bjöd verkligen på många fina bilder. Här kommer några av dom.


Det var lite kallt där uppe på toppen. Vi stod ca  meter över havsytan. Man ser havets rand här på korten ovanför. Man kunde se Ölandsbron samt till Mönsterås som ligger tvärsöver Kalmarsund. Vi avslutade det hela med att grilla korv i det fria. Helt underbart. Barnen tyckte det var mycket roligt.


Vi var iväg ca 2 1/2 timme och den tiden gick verkligen fort. Vi åkte till Benjamin därefter för han är ju i stan på Lan. Han hade det hur roligt som helst. Det slutade med att Beatrice stannade kvar.

När klockan var ca 17:00 så stod vi på svärmors gård. Hon bjöd på Tacos i kväll och det satt verkligen gott efter en sådan här dag. Efter maten fick vi glass och kaffe medan barnen fick glass och saft.

Här sitter Pontus och Hampus och myser
Under tiden vi fikade så sov hundarna Elsa och Babsan så gott.

Ja det har varit en underbar dag. En sådan perfekt dag som en bra dag bara kan bli. Så jag tycker att detta inlägg passar bra till det sista tema titeln Ett sista ögonblick.

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...