lördag 5 mars 2011

Grattis till 23 miljoner kronor!

Vad skulle du gjort om du hade vunnit 23 miljoner kronor? Alla tycker vi olika och på aftonbladet så ser det ut så här:


Det är många som skulle ha slutat att arbeta. Det skulle inte jag ha gjort. Tagit tjänstledigt kanske men aldrig slutat. Ett arbete är inte bara en inkomst utan det är socialt med. Visst kan man ha arbete där man arbetar själv men man kommer ändå från hemmets fyra väggar en stund. Jag hade fortsatt mitt jobb. Möjligen hade jag gått ner i timmar. Sen hade jag betalt av alla skulder samt hjälpt mina nära och kära. Sen hade det blivit en semester med hela familjen. Förmodligen hade vi tagit flyget till Cypern och varit där i 14 dagar.

Jag säger ett stort GRATTIS till den glada vinnaren till alla de miljonerna som han eller hon fick i dagens V75 spel. Spelet hade gjorts via nätet.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Jag skulle hjälpt mina föräldrar att betala av alla sina skulder och sett till att det hade det bra med ett stort hus. Sedan hade jag även lagt undan en hel del pengar till min dotter att ha när hon blir äldre, gett mig av på en lyxsemester någonstans och sedan investerat lite i min dröm om att starta eget företag och slutligen köpa ett hus någonstans för mig och min dotter att bo i.

  Men skulle precis som du inte säga upp mig ifrån jobb, utan i stället satsat pengar på att få jobba med det jag vill och kunna studera utan att slippa ta lån.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Jag hade köpt ett hus vid havet! ... och ägnat dagarna åt att skriva min bok.
  Lyckliga människa som vann...

  SvaraRadera
 3. Dumt ställd fråga av Aftonbladet - svaret beror ju helt på vilken fas av livet man är i. I egenskap av student skulle jag ju till exempel aldrig kunna svara "säga upp mig från jobbet".

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...