söndag 20 mars 2011

En underbar dag är snart slut

En helt underbar dag det har varit idag. Ja hela helgen faktiskt. Vi har varit ute mestadels och verkligen andats in vårens luft. Härligt härligt. Idag var vi på lekplatsen med barnen. De hade jätteroligt och vädret var så lugnt och stilla. Vi hade kaffe och saft med oss. Några kex och muffins till barnens förtjusning.


Sen gick vi upp till pappa en sväng. Han hade precis försökt att ringa mig men jag hade inte svarat. Inte spå konstigt då vi var på väg till honom :-) Han blev glad iaf så det var roligt.

När vi kom hem så fortsatte vi att vara ute. Barnen lekte, spelade boll och gungade. Fredrik klippte träden och jag tvättade. Sen så grillade för första gången i år i vår trädgård. Det blev inget märkvärdigt utan det blev bara korv med bröd men det var gott.
Vi har ju två katter. En hona som heter Skruttan och en hane som heter Sotis. Skruttan älskar att vara ute. Hon springer gärna ut så fort som hon får chansen.


Sotis däremot är en liten skraj katt. Han är en liten fegis nämligen. Jag har aldrig varit med om att en katt som inte vågar gå ut. Sotis gör inte det. Han ryggar tillbaka bara man öppnar ytterdörren. Jag bar ut han idag i alla fall. Det slutade med att han gömde sig under stenarna vi har på gården.


Barnen är badade och lagda. Själv sitter jag här och skriver dagens blogg och ser på solsidan med ett halvt öga. Jag är nöjd med dagen och jag längtar till i morgon. För då träffar jag min äldsta son!

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Visst var det härliga dagar? Idag är det ingen sol framme men det är skönt ute, vårigt.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad roligt ni såg ut att ha det. Allt behöver inte vara så hemskt märkvärdigt. Grillad korv med bröd kan vara juvligt när man är hungrig.
  Haha! Har oxå en katt som springer ut och in....Har egentligen 4:a lurviga små liv:)
  Ha en toppen dag!
  / Kram Suss

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...