fredag 11 mars 2011

spelmedposten.se

Ordet leksaker kommer från isländskans leika, som är det föremål som barn använder vid lek. Även i egyptiska gravar så har man hittat leksaker i form av dockor, bollar, spel och till och med mekaniska leksaker. Redan då så fanns det mekaniska leksaker, som idag egentligen inte är så konstigt när man kan programmera lego att utföra vissa rörelser för att få t ex en boll att flyga i luften. Vi har idag även riktigt avancerade dockor som kan prata och röra sig som bebisar gör på riktigt.

Men har egentligen barn lika mycket användning av leksaker idag, nu för tiden så sitter de flesta och spelar tv-spel hela dagarna. Är det verkligen roligare? Att barn inte kan låta fantasin förverkligas på samma sätt som då?

Vad skulle ett barn egentligen uppskatta att leka med? Ett lundby dockskåp eller det senaste spelet, jag tror att det skiljer sig beroende på om det är en kille eller tjej. Men om man tar och jämnför en leksaksbil och ett tv-spel, vilken leksak är egentligen roligast? Jag tror att leksaksbilen och docksåpet kommer vinna.

Så barn borde få mera leksaker, en riktigt bra e-handels site på nätet är spelmedposten.se som är en i mängden av de stora som levererar leksaker på nätet.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...