torsdag 17 mars 2011

Olycksdrabbade Japan

Jag tänkte inte skriva om de olycksdrabbade Japan. Inte för att jag inte bryr mig för det gör jag verkligen. Tycker det är fruktansvärt hemskt öde många har fått gå till mötes. Men det skrivs överallt om detta, både i nyheterna och i bloggar. Det spelar liksom ingen roll vad jag skriver då för det förändrar ingenting. Man har svårt att få in allt man läser med och jag kan inte ens tänka mig hur de har det i Japan.

När jag såg rubriken Trots förödelsen - Det finns mirakel då kunde jag inte låta bli att skriva. Det känns som att det kanske ändå finns ett ljus i tunneln. Det är skönt att få läsa om något positivt och inte bara negativt fast det är mycket av det senaste som har makten just nu. Jag vet inte hur många som har dött eller hur många som är skadade. Många är försvunna och  jag kan inte ens sätta mig in i det hur det känns. För jag tror att det är tusen gånger mer än vad jag bara kan ana.


Aftonbladet i ett nötskal. Eller? Man sitter i Japan och man råkar ut för detta fruktansvärda och det första man tänker på är att kontakta aftonbladet? Nej jag tror inte det!

Vill ni se bilder före och efter så TRYCK HÄR.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...