söndag 27 mars 2011

Övergivna tvillingflickor

Ett par tvillingflickor som blev för tidigt födda låg i en korg utanför en läkarmottagning. Mamman hade övergivit dom. Det är nu 42 år sedan och nu letar flickorna efter sin biologiska mamma. Händelsen inträffade i Danmark men mamman kan finnas i Sverige. Jag undrar hur hon mår egentligen. Hon kan ju helt klart inte veta hur det gick för flickorna? Tänk om inte någon hade sett dessa två bebisar? Jag förstår inte hur folk tänker ibland.

Då kvinnan placerade korgen med bebisarna i utanför en läkarmottagning tyder på att hon ville att de skulle hittas och bli omhändertagna, men tänk om ingen hade sett dom? Tycker det 'r lite läskigt ändå att det finns folk som kan överge sina barn på det sättet.

Från människobarn till björnbarn. En 12 årig pojke hade kommit för nära ett ide där en björnmamma låg och sov. Vad de inte visste då var att det fanns småungar i idet. Alltså så försvarade björnmamman bara sina barn. Stackars den 12 årige killen som fick vara med om detta. Han överlevde men det kunde ha gott illa!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...