fredag 8 april 2011

Big Brother dags på söndag

Röstningen är klar i Big Brother. Vad dom är falska där inne. Jag kan iofs ha missat en del men av det jag har sett så är Rodney inte den som bör f¨vara kvar i huset. Han har gjort bort sig en del kan man säga. Peter har rykt ihop med honom några gånger och det kan jag förstå varför. Samtidigt som han skulle kunnat gå åt sidan kanske.

Sara börjarjag se med andra ögon. Katerina frågade henne häromdagen hur hon stod inför henne. Sara har ju tydligen pratat skit om henne och Katerina har fastnat lite i tanken på att hon fortfarande tycker illa om henne. Sara bedyrade att det gjorde hon inte och att det var överspelat. Ändå så nominerar hon henne idag och säger att hon är psykisk störd. Hon är falsk med andra ord. Annie är lite konstig hon oxå tycker jag. Hon satte sin andra röst på Patrik för att han hade sig själv att skylla. Jag tror dock att hon röstade på honom för att han är med Madeleine. 

Ja så säger jag som inte tycker om Big Brother. Jag fattar inte varför jag sitter där varje kväll och ser dessa omogna människor. Alla är inte det men några är. Rodney sitter mot Patrik på söndag och jag kommer att sitta där och titta och jag hoppas Rodney åker ut. Ni som ser på Big Brother. Vem vill ni ha ut och varför?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hittade din blogg idag. Den verkar väldigt intressant =) Jag har själv fem syskon så kul att läsa om någon med många barn. Jag håller med dig, Rodney skulle ha åkt ut idag och Sara är riktigt falsk. Har haft henne som en av favoriterna innan men inte nu längre. Håller även med om att Annie är konstig och jag tycker faktiskt hon är lite äcklig. Hon kan ju inte gnälla med Patrik så som hon håller på. Och precis som dig fattar jag inte varför jag tittar på Big Brother. Gillar inte programmet längre med tanke på att de tar in folk som är psykiskt labila, som Rodney. Sen me Oasen t.ex. enda anledningen att de gjorde så var för att röra om, skapa konflikter och såra folk.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...