onsdag 20 juli 2011

Misshandel och sexuellt ofredande

I Örkelljunga har en 20-årig kvinna blivit utsatt för misshandel och sexuellt ofredande. Den som har ofredat och misshandlat denna unga kvinna är 20 år äldre. Skrämmande att en 42-åring går på en sådan ung kvinna. Det som skrämmer mig mest egentligen är att denna man har två barn, båda flickor. Det har inget samband tycker kanske en del och tycker att det är löjligt att jag tänker så men det skrämmer mig hur som helst.

Om man kan slå en kvinna och göra sexuellt ofredande på henne hur ser man då på kvinnor i allmänhet? Han har två egna flickor som en dag blir kvinnor. Hur ser han då på dom? ( Jag vet vem han är )

Jag skriver inte att det är en man för att en man är inte denna 42-åring.  Långt därifrån. Någon som sänker sig så lågt är ingen man. Snarare något som en hund har dragit in och som man bara vill få bort fortast möjligt.


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Usch ja.... fy!

  Tittar för övrigt på dina bilder med alla barn. Så härligt det ser ut. Ibland saknar jag den tiden när mina barn var små och vi hade dagbarn och även sen när vi hade vårt "extrabarn" i huset och ibland hans bröder på besök och alla barnens kompisar. Det där kaoset som blir kanske inte alltid är så kul mitt i liksom men det lever kvar som ett rosa moln i minnet sen. Eller nu. Och många gånger var det ju underbart just då också. Goa skratt och härliga upptåg, de första orden och meningarna och små lillgamla funderingar.
  Ungar är underbart!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det finns inget bättre i hela världen än barn :-D Det är bara så. Det är dom som är framtiden och dom ska man vara rädda om.
  Kram kram

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...