onsdag 14 september 2011

Dags att sova

Det var en person som tyckte att jag skulle fråga min mor först och få ett godkännande om vad jag skulle skriva och det har jag gjort nu. Det gick så bra så ;-)

Ja jag säger då det. Nej jag har inte frågat min mor om jag fick skriva. Detta är min blogg och jag skriver precis vad som helst i den. Jag står för allt jag skriver och det viktigaste av allt. Jag ljuger inte!

Jag pratade med min äldsta son idag och det var så roligt att höra hans ord. Han var så stolt över att ha mig som mamma som alltid fanns vid hans sida när han än behövde mig och det var oavsett vad som har hänt eller blivit sagt. Han vet att jag finns och det är jag glad för.

Jag har lärt mig i livet att man ska inte ta något för givet och det är bra att säga vad man tycker ibland vilket jag gör till mina barn ofta!

Nu är det kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Det har varit en blåsig dag så det märks att hösten är här nu. Det är rätt så skönt det med iofs men efter hösten kommer den otäcka vintern. Men jag ska nog överleva den med.

Ha en fin kväll. Själv ska jag natta mig. God natt och sov gott!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Man mår gott av att omge sig av positiva själar.
    Resten kan få passera bägge järnhalvorna utan att lämna några rester efter sig.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...