onsdag 14 september 2011

Incest är vanligare än vad man tror

Jag satt här och tänkte på Fritzl fallet. Ni vet det som skakade hela Österrike. Pappan hade låst in sin dotter och gjort henne med barn. Hon fick genomlida många års sexuella övergrepp. Det fick mig att fundera lite i kväll. Det var ju incestiöst förhållande men det var ju bara den ena parten som var villig till det hela. Oavsett så hade det ju varit olagligt iaf.

Jag satt och funderade vidare på det här med incest, på vad det är och vad det innebär. Incest är ju när en i samma familj har sexuellt umgänge med en annan familjemedlem som tex mor och son, far och dotter eller bror och syster. Oavsett vilket det är så är det olagligt och ett sexuellt övergrepp!

Nu undrar jag en sak. Vi tar ett syskonpar. Båda två är barn till att börja med. Den ena syskonet börjar röra det andra på ställen som inte är lämpliga. Samma syskon vill gå längre men den andra syskonet vill inte alls. Det blir som ett övergrepp då den ena syskonet känner sig tvingad att sitta där och ta emot. Båda är fortfarande barn och räknas som sexuella övergrepp.

Hur blir det sen när det ena syskonet blir 18 år och vuxen? Hur räknas det då när det utsatta syskonet är minderårig. Alltså under 18 år. Räknas den som utsätter som pedofil då? Pedofil är ju namnet på den person som älskar att se på nakna barn eller som rör barn. Någon som vet?

Skulle vara mycket intressant att veta så är det någon som har några tankar och funderingar om det så dela gärna med er. Eller ni kanske rent av vet? Skriv gärna isf. Det är en fråga som är högst intressant!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...