torsdag 22 september 2011

Gratis kod till Digster Premium

Gillar du att spela musik? Gillar du att lista dina favoriter? Har du hört talas om Digster?

Digster är ett musikprogram där man kan lista sin musik. Det är inte bara vi vanligt folk som kan bli medlemmar där utan även kändisar använder sig av Digster. Att använda Digster är gratis men vill man ha en större räckvidd på musiklistorna så är nästa steg Digster Premium och det kostar.

Jag är en Buzzador och det innebär att jag får prova en produkt som jag sedan ska buzza vidare och låta andra få testa. Nu har ni möjligheten att få testa denna tjänst i hela 6 månader. Det enda ni behöver göra är att bli medlem på Digster (Tryck här). Det gör ni antingen att fylla i uppgifterna eller så gör ni det via Facebook. Sedan skriver ni i följande kod: buzzador


Ni får gärna dela med er av detta till era vänner på bloggen, facebook och Twitter. 


Ni får gärna gilla mitt inlägg för på så sätt så ser jag hur många som tagit emot detta erbjudande. 


Ha så roligt!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Jag läste din "My story" som fanns i menyn, så roligt att läsa om någon som har många barn och även säger vettiga saker om det! Har själv 6 yngre bröder (är ensam tjej av mina syskon) och har nyligen flyttat hemifrån, vilket känns väldigt tomt när man är så van vid att ha alla där. Kommer fortsätta kika in på din blogg, väldigt trevlig att läsa!

  /Matilda

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda. Vad roligt att du hittade till mig och att du tyckte om det du läste. Naturligtvis så är du mer än välkommen tillbaka.

  Jag kan tänka mig att det känns lite ensamt ibland. Jag är själv uppväxt med 5 andra syskon och när man flyttade hemifrån så blev det så tyst helt plötsligt.

  Ha det gott så länge :-)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...