tisdag 27 september 2011

Sankta Psyko

Det är höst och vad passar inte in då? Jo naturligtvis en bra bok och framför allt en bra deckare. Jag älskar ju deckare och mordgåtor. Det låter hemskt egentligen och naturligtvis tycker jag att det är hemskt med människor som mördar andra, men jag gillar ändå att läsa just deckare. Johan Theorin är en favorit. Han brukar skriva om böcker där handlingen utspelar sig på Öland och det är ju lite roligt för man känner ju igen platserna som han beskriver i böckerna. Johan Theorin har skrivit en ny deckare nu men denna gången utspelar sig handlingen på västkusten. Boken heter Sankta Psyko och jag måste bara läsa den. Finns det någon som hamnar på min blogg som har läst den? Skriv gärna vad ni tycker om den isf.

Har ni inte läst Johan Theorins böcker så rekommenderar jag dom. Jag har läst några stycken av hans böcker och alla har de varit bra.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Har läst Johans alla tidigare böcker och ser verkligen fram emot denna!!
  Hälsninhar Ingmarie

  SvaraRadera
 2. Jag läser den just nu! Skitbra ;P
  Har läst alla hans böcker. Jag älskar dem!

  SvaraRadera
 3. Visst är den bra. Lite väl lång startsträcka, men visst! Har precis lyssnat färdigt på den och tror att det blir en fortsättning. Tycker att slutet bäddar för det.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...