tisdag 7 februari 2012

Dagens Tema: Positiv

Livsturisten har dagens tema och jag tänkte att jag hakar på idag. Dagens tema är Positiv. Egentligen borde detta tema vara lätt att skriva om men i stället så får man sitta ner och tänka efter. Vad sorgligt egentligen. (nu blev det genast negativt). MEN...det finns alltid något positivt i det negativa. Det positiva i detta är att man faktiskt har insikt att se att det finns mycket som är helt för tog negativt. Man tar då tag i saker och ting och helt plötsligt så har man vänt det hela.

Jag försöker vara en positiv människa. Jag försöker verkligen se det positiva i det negativa och lära mig någonting utav det som har hänt och sedan gå vidare. Det är inte alltid så lätt men vem har sagt att det ska vara det? Ibland måste man jobba för att känna av det positiva och gudarna ska veta att man riktigt frossar sig i det då :-)

Det var inte så mycket att skriva om ämnet men det var vad jag tänkte på när jag fick se temat positiv. Vill ni se fler tolkningar och funderingar kring ämnet så kika in hos Livsturisten.

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Ja idag hade Benita fått till ett klurigt tema åt oss.
  Tyckte också det var svårt.

  SvaraRadera
 2. Kul att du också är med och skriver.

  SvaraRadera
 3. Själv är jag en väldigt positiv människa. :) Försöker alltid också se det positiva i allt även i det negativa. :)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...