lördag 10 mars 2012

Ikväll är det dags

Idag är det lördag och det är rätt så skönt faktiskt. Jag ska plocka och dona här hemma. Jag har faktiskt inte ens börjat än, men jag ska det efter detta blogginlägg.- Min stora dotter åkte iväg halv 6 i morse för att åka 30 mil härifrån för att åka snowboard med sina vänner. Jag kommer inte ihåg vad det hette. Hoppas de har roligt iaf.

Ikväll är det melodifestivalen. Det ska jag se. Ska ni ta en titt på det eller? Vem hoppas ni på gå vidare? Jag tror att det kommer vara jämt mellan Loreen och Danny faktiskt. Båda två hade mycket bra bidrag och de gav en hel del på scenen med.

Jag tycker dock att melodifestivalen inte är som den har varit. Det är för mycket tjafs kring tävlingen och jag måste säga att sedan Christer Björkman tog över det hela så har det sakta men säkert gått utför. Jag vill ha det tillbaka som det var förr. Det var mycket roligare och trevligare. Nu hinner man mest bara tröttna på det hela.

Hur som helst så ska jag se det i kväll. Det kanske blir en skräll som tar hem det hela. Det har man ju sett förr. Kanske blir det Ranelid som går vidare? Han hade tydligen haft flera rader i sin låt som redan finns i hans böcker. De skulle ta en titt på det om han vann stod det i nyheterna. Varför efteråt? Varför inte göra det innan? Tänk om han har en låt som diskas då kan det ju faktiskt vara så att de röster som den låten skulle ha fått får en annan i stället. Det blir ingen rättvis röstning isf. Inte om de nästan vet att en låt kanske inte går vidare.


Kvällens startfält

1. David Lindgren: Shout It Out
2. Thorsten Flinck: Jag reser mig igen
3. Dead By April: Mystery
4. Lisa Miskovsky: Why Start A Fire
5. Top Cats: Baby Doll
6. Loreen: Euphoria
7. Ulrik Munther: Soldiers
8. Björn Ranelid feat. Sara Li: Mirakel
9. Molly Sandén: Why Am I Crying
10. Danny Saucedo: Amazing

Jag gillar Top Cats, Loreen och Danny. Jag hoppas på någon av dessa tre, men det skulle inte förvåna mig om det blev Thorsten Flinck eller Ranelid. Blir det någon av dom då är det nog dags att lägga ner melodifestivalen. Jag har inget emot dessa båda herrar men någon schager är det inte. Det kanske inte Top Cats heller är men jag tror mer att de kommer hålla i den stora tävlingen än dessa båda herrar.

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Jag har ingen direkt favorit för kvällen, men titta de ska jag :) Tycker också det var bättre som det var förut.

  SvaraRadera
 2. Min röst går till nummer 6 :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kan inte minnas när jag sist såg melodifestivalen.
  Nu för tiden verkar det inte tävlas i musik, utan vem som är bäst utstyrd. Hiskliga kläder har de flesta i detta program

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...