tisdag 3 april 2012

Halva tiden kvar

Halva dagen har gått och jag har inte fått gjort mycket. Jag skulle ha plockat undan där uppe för att vi ska få upp garderober där, men jag får ta det i eftermiddag. Att jag inte har fått gjort så mycket är för att jag är extremt trött och har inte sovit riktigt bra de senaste tre nätterna. Idag gick jag faktiskt och vilade mig två timmar i förmiddags. Kände att jag var tvungen för att orka med resten av dagen.

De senaste nätterna har jag dessutom drömt om min pappa. Det har jag gjort förr med men det har varit ljusa drömmar. I dessa drömmar så har jag begravt min pappa varje natt. Det är inte som det var i verkligheten utan han begravs i olika ceremonier. Det ser annorlunda ut. Samtidigt i denna dröm som finns det två personer med som jag idag inte har någon kontakt med (mitt eget val).

Förr analyserade jag en hel del om allt som sades och gjordes men detta har jag svårt att analysera. Cissa, en bloggvän skrev en kommentar i mitt förra inlägg om att jag kanske inte har bearbetat pappas död och allt runtomkring den än. Det kan ju vara så. Jag var ensam om allt i stort sett. Vissa kunde inte hjälpa till och det var förståeligt, men de som är med i min dröm är dom som ville sätta käppar i hjulet för pappas sista vila.

Det spelar ingen roll hur mycket man analyserar men jag har hört att drömmar vill ibland säga oss någonting. Om det nu är så, vad vill då dessa drömmar säga mig? Oavsett så hoppas jag att få slippa begrava pappa fler gånger. Det var ett hårt slag redan den första gången.

Nu sitter jag med kaffe och försöker samla krafter så jag kan gå upp och börja. Det tar sin lilla tid det där men det ska bli så skönt när garderoberna är på plats.

Hur har er dag varit då? Jag önskar er en fin fortsättning på den.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...