onsdag 4 juli 2012

En dag med barnen

Idag tog vi oss en tur till stranden. Tjejerna badade och killarna sprang mest omkring och lekte. Själv försökte jag sola lite men det gick si så där. Jag lade mig på rygg och sträckte ut mig. Hampus såg det och smed sina planer. Han ville ligga mjukt så han lade sig på mig hahahaha...sen så tog han en titt med kikaren. Han sa att han tänkte kolla på båtar. Nu är han liten men hade han varit 10 år äldre så hade jag nog undrat ;-)




Jag klippte mig i fredags och tänkte att det var lika bra att färga det med. Annars brukar jag inte göra det i sommartider men jag kände att det var lika bra. Håret har jag klippt av mig. Jag har strax nedanför nacken nu och det känns rätt så skönt faktiskt.


Jag brottas med utslag som jag har fått vid höger mungipa. Det syns även på bilden fast då är rodnaden på vänster sida så klart ;-) Jag smörjer in mig med kortison salva och det håller det nere till en viss del. Slutar jag med salvan så blossar det upp och det sprider sig. Så jag smörjer och smörjer.

Det blir torrt och det ger naturligtvis klåda. Jag kommer ihåg för ca 12-13 år sen. Då hade jag liknande och gick då till en hudspecialist och han sa att det var en sorts hudsjukdom som bara kvinnor får men den är inte så vanlig. Kanske är det det som jag har fått tillbaka. Jag vet inte, men jag ska kontakta en hudspecialist igen tänkte jag.

Sist jag hade det så var det fruktansvärt för hela mitt ansikte blev uppfläkt nästan. Huden blev fruktansvärt torr och jag fick inte tvätta mig för vattnet torkade ut huden ännu mer. Jag skulle däremot smörja in mig med fet salva så fort den förra salvan hade gått in i huden. Jag fick smörja in mig flera ggr i minuten för att inte bli uttorkad i ansiktet. Ansiktet var riktigt rött och faktiskt till en viss del köttigt. Det var inte roligt kan jag säga. Jag vill inte ha det en gång till. 

Ja ja... jag får se vad farbror doktorn säger Ikväll ska vi till stan och lyssna på lite musik. De har underhållning i stan och det är fint väder. Det är roligt och titta lite på annat folk med. Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...