måndag 20 augusti 2012

Visby Domkyrka och sjöfartsmuseum

Dagarna här på Gotland går fort. Måndagen har redan snart gått och vi har bara två dagar kvar här. Vi åker hem på onsdag. Igår åkte Fredrik med Hampus, Pontus och Benjamin tåget. Vi andra stannade kvar och väntade in de andra. Jag ville hellre sitta och ta det lugnt. Läste en stund och bara njöt av det fina vädret.

Vi gick i olika affärer igår med. Jag hittade inget speciellt men det är skönt och bara strossa omkring lite tycker jag. Idag har vi varit inne i Visby och sedan åkte vi till Slite där sjöfartsmuseumet  finns. Fredrik ville kika på det. Själv tittade jag på den fina utsikten vid hamnen och sedan när kylan gjorde sig påmind så satte jag mig i bilen.

I kväll hade vi det stora nöjet med att åka vagnen som står här utanför.

När vi var i Visby så gick vi in i Visby Domkyrka. Vi tittade runt lite och sedan tände jag några ljus. När jag sa att jag ville tända ljus i kyrkan så sa Robin: Det ska du göra var vi än är någonstans. Varför det?

Ja varför det? Jag känner att jag vill göra det. Jag tänder ett ljus för min bortgångna pappa samt för de nära och kära som inte längre finns bland oss. Vart jag än är någonstans så finns de nära mig ändå. Det känns bra att tända ett ljus tycker jag. Ljuset visar att jag bryr mig och att de finns med mig vart jag än går.

Förutom min älskade pappa så har jag mor och farföräldrar, faster, farbror och moster som inte längre finns bland oss. Sedan har vi Fredriks bror och hans pappa. Ikväll tände jag ett ljus för dom alla.

Ni får ha det gott så hörs vi i morgon. Här under kommer det lite bilder från dessa två dagar som gått. Inte så många men några iaf.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Intressant?

1 kommentar:

  1. Fina bilder!

    Att tända ljus är en fin sed, fortsätt du med det!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...