onsdag 5 september 2012

Lensstore.se


För många som har behov av glasögon tycker att kontaktlinser är bättre att ha än glasögon. Själv använder jag mig av glasögon och det är mest för att jag tycker det är obehagligt att sätta fingret i ögat.

Jag vet hur det är att hitta bra glasögon som man trivs med och jag kan tänka mig att det är samma sak med att hitta bra linser. Man vill att det ska vara billigt men framför allt bra. Hur vet man att det är det? Jo man får testa sig fram. Är det bra att göra det? Jag tror att man känner rätt så fort om det är det eller inte.

Lensstore är en affär på internet som säljer kontaktlinser och har gjort det sedan 2005. De har idag över 100 000 nöjda kunder. Lensstore erbjuder sina kunder kontaktlinser som är bra och billiga. De har även en hög service till sina kunder och det känns tryggt att veta.

Lensstore är billiga och kan vara det på grund av att de har ett eget lager. Det gör mycket på priserna. De är även snabba med sina leveranser. Dom skickar idag cirka 85% av sina beställningar inom 24 timmar.

Jag var inne och kikade runt på deras sida och jag tycker att de verkar seriösa och de vet vad de sysslar med. De har en stilren sida där man hittar lätt det man söker och tack vare bilderna som de har på sina produkter så blir det lätt att se vad det är man tittar på.

Använder ni kontaktlinser eller vill börja använda? Nu kan jag erbjuda mina läsare fri frakt på Lensstore om ni köper minst 2 boxar. Nu under september månad så får ni fri frakt över lag om ni använder er av kampanjkoden bloggfrifrakt


Intressant?

3 kommentarer:

 1. Hejsann...
  Jag hamnade på din sida,via en annan blogg...
  Beundsransvärd med så många barn!
  Ha det så godt/Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :-)
   Roligt att du hamnade här. Du är välkommen tillbaka :-)
   Ha en det gott!

   Radera
 2. Thanks for this great share. This site is a fantastic resource. Keep up the great work here at Sprint Connection! Many thanks.
  billiga kontaktlinser

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...