fredag 9 november 2012

Flickan återfunnen

Varje föräldrars största mardröm är att det ska hända ens barn något. Man skickar iväg barnen till skolan och man tycker att den lilla sträckan till skolan är en lagom lång sträcka. Inget kan hända under den lilla färden.

Nej det skulle inte få hända något men det gör det ändå. Någon ser barnet komma ensam och denna person tar barnet och struntar blankt i om det finns oroliga anhöriga som inte vet vad som hänt barnet.

Det skulle vara roligt och veta vad en sådan person tänker som bara kan ta någon annans barn på detta sätt som till exempel lilla Anna fick vara med om. En ung man i 20 årsåldern ska nu förhöras. Det skulle vara mycket intressant och få veta vad han har att säga.

Det har varit ett drama utan dess like och det har varit många oroliga människor. Inte bara Annas anhöriga utan faktiskt många okända människor runtom i Sverige. Jag är en av dom. Man blir orolig som förälder när något sådant händer och man känner sig väldigt otrygg.

Att gå och säga att sådant händer inte mig känns så långt borta som det bara kan komma. Allt kan hända och man vet inte vem som kan vara den som är boven i dramat.

Läs mer om den nioåriga Anna i Expressen - sr - gp - aftonbladet

Intressant?

2 kommentarer:

  1. Det var så skönt att höra att de hittat flickan "oskadd", visst är det varje förälders madröm och jag kunde knappt sova i natt. Så skönt i morse att höra att hon var tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Skönt hon är hittad, hoppas de får veta vad som hänt!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...