fredag 4 januari 2013

Borttagen från Facebook

Sitter här med smått ångest. Det är tydligen vanligt nuförtiden att ha. Jag försöker inte låta folk påverka mitt mående men man styr inte över allt själv. Jag försöker iaf göra så gott jag kan och inte låta mig påverkas. Det finns människor som sänder negativa energier runtomkring sig och denna energi kan vara fruktansvärt stark. Personen eller personerna behöver inte ens vara i närheten av en men man märker dom ändå.

Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Jag har tvättat några maskiner tvätt och plockat lite här hemma, men annars har jag slängt mig i soffan och tittat på The Mentalist. Jag har rensat bort vänner från min facebook med. Jag har tagit bort över 200 "vänner". Det var så kallat vänner som jag inte hade någon kontakt med. Varför ha dom kvar då? Även några släktingar åkte från listan. Hoppas inte att de tar åt sig bara för det är inget personligt mot dom. Jag har bara ingen kontakt med dom. Jag vill göra min facebook sida mer privat och ha kontakt med dom som engagerar sig och syns och framför allt hör av sig lite då och då.

Vi har snart gått in en vecka på det nya året. Det är som det brukar vara med andra ord. Tiden bara springer iväg. Jag har avlagt några nyhetslöften faktiskt. Brukar inte göra det annars men i år har jag gjort det. Mitt löfte var att tänka mer på mig själv och min familj. Inte låta någon annan komma in och styra och ställa.

Idag är det fredag och det är fredagsmys för hela slanten. Jag vet inte vad vi ska ha för mat än, men jag funderar på Tacos. Det är rätt så gott och det är en perfekt middag att ha på en fredag. Någon som vet vad det finns på TV:n ikväll? Vad ska ni hitta på med då?

Vad ni än tänker göra så önskar jag er alla en fin kväll!

Instagram
Intressant?

8 kommentarer:

 1. Det var väldigt gott med tacos till middag. För det hade vi :)

  Jisses tror inte jag kommer upp i 200 v'nner där ens. Fast jag gör den gallringen du har gjort var gång jag får en förfrågan. Dvs har man något gemensamt eller kontakt? Så jag har ett tio tal "vänner" som är spelvänner därinne. Men vi hjälper varandra nästan dagligen och det är väl inte så illa för att bara vara nätvänner. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev aldrig Tacos. Vi får ha det i morgon för jag är sugen på det. Man kan få fina kompisar över nätet med tycker jag :-)

   Radera
 2. Funderar till o fran jag också om jag ska ta och rensa bland vännerna på facebook, många har man ju ingen kontakt med överhuvudtaget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har rensat bort en del och jag tycker det känns skönt nu efteråt faktiskt.

   Radera
 3. Låter sunt, jag rensar också bland vänner både på FB och i riktiga livet. Ganska skönt men lite jobbigt ibland. Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har jag med gjort. De som som ger bort dålig energi eller tar för mycket av kan man vara utan. Tack :-) Önskar dig en fin helg.

   Radera
 4. Jag ta bort vän som "tar" energi kan mycket väl handla om att man tar bort en vän som mår dåligt och som är i behov av stöd och uppmuntran.
  F.. vad egoistiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste tänka på sig själv först. Jag tänker inte ha vänner kvar för att det ska bra ut med antalet i vännerlistan. Jag är ingen bra vän om jag inte har tid för dom. Alltså är det bättre att ta bort dom!

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...