onsdag 23 januari 2013

Vinn 20000 kr hos Gymgrossisten

Gymgrossisten har en tävling där jag gärna skulle bli en vinnare på. Tävlingen går ut på att man ska blogga om sitt träningsår 2013. Vad och hur man vill uppnå. Varför jag skulle vilja vinna denna tävling är helt enkelt för hälsans skull. Jag är diabetiker och är överviktig. Med 7 barn varav 6 av dom ännu går i skolan så har jag inte riktigt tid med att gå till något gym här i stan. Hemma däremot kan jag träna samtidigt som jag har koll på mina barn. Det hade underlättat min träning oerhört mycket.

Mitt mål under 2013 är att försöka gå ner minst 10 kg. Egentligen skulle jag vilja gå ner 20 kg men det blir svårt. Det känns svårt i alla fall som det är just nu då jag inte kan träna som jag gärna skulle ha velat. Bränna fett och bygga muskler hade varit bra. Jag vill inte träna för att bli en stor muskelknippe utan träna för att först kunna träna för att kunna gå ner i vikt men samtidigt som jag bygger musklerna och förbränner kalorier samt fett. Jag har börjat att träna så gott det går men som sagt det är inte enkelt. Det blir några promenader varje dag men jag skulle vilja utöka det.

Så här ser det ut just nu

Jag går och hämtar barn på dagis och går och handlar. Det blir en del kassar att bära. Jag lagar mat och plockar undan. Tvättar och viker tvätt. Det blir en del bockande och min rygg tar stryk. Så även mina höfter och leder. Ibland har jag svårt för att börja gå då jag har problem med mina leder.

Detta är mitt mål

Jag skulle vilja bli starkare i min rygg. Det innebär att jag får träna min rygg så den blir stärkt och förhoppningsvis ska jag kunna träna andra muskler i kroppen utöver det. Mitt mål är att få mer muskler i kroppen för att kunna fungera i vardagen på ett bra och hälsosamt sätt. I stället för att vara 20 kg i övervikt så skulle jag vilja ligga bra när det gäller min vikt. Allt är för min hälsa. Jag är diabetiker och mina sockervärden kan ligga mycket bättre till med regelbunden träning vilket jag inte kan få då jag inte har möjlighet att gå iväg när jag vill. Med egna prylar hemma så hade det varit så mycket enklare.

Jag har lovat mig själv för att göra mitt bästa för att kunna gå ner i vikt samt bygga upp mina muskler i kroppen för att kunna fungera i vardagen på ett mycket bra sätt. Målet är att försöka bli av med 10 kr under detta året. Gärna 20, men jag tar 10 kg i taget. Detta hade gjort att jag hade mått bättre både fysiskt och psykiskt och med facit i hand så vet jag att jag även hade mått bättre med min diabetes.

Min motivering


Jag skulle gärna vilja vinna. Jag har inte den möjligheten att träna på gym för det finns inte riktigt tid till det. Ett eget litet gym hemma har jag alltid önskat mig för där kan man träna medan man gör något annat. Som på kvällen när ett TV program kommer. Då kan man träna samtidigt. Perfekt! Jag har inte alltid möjligheten att gå ut när jag vill utan anpassar mina tider för barnen. Ett hemma gym kan man träna när man har möjlighet.

Jag är diabetiker och är överviktig. Jag har problem med mina leder i händer och ben samt så får jag ont i mina höfter. Med regelbunden träning som jag hade kunnat ha om jag hade haft ett eget litet hemmagym  så tror jag att jag hade mått bättre. Jag hade kunnat gå ner i vikt och bygga upp kroppens muskler och förbränna fett på ett bra sätt.

Har man 7 barn så är det inte alltid man hinner med sig själv. Men med ett hemmagym hade jag kunnat tänka på mina barn samtidigt på mig själv.


Detta är mitt bidrag till tävlingen. Vill du ge mig din röst? Tryck på knappen här nedan så har du automatiskt röstat på mig.Instagram
Intressant?

12 kommentarer:

 1. Jag har röstat. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...